Selbergs Entreprenad

Byggplåtslagare

Umeå

Engagerad Byggplåtslagare

 

Vi söker

Vi fortsätter att växa och för att lyckas med alla spännande utmaningar framöver söker vi fler engagerade medarbetare till Umeå. Vi söker dig med yrkesbevis inom byggplåtslageri. Krav för tjänsten som byggplåtslagare är flera års erfarenhet av plåtslageri inom bygg och gärna erfarenhet som ledande montör. Vår plåtavdelning består idag av 3st självständiga byggplåtslagare.

 

Om tjänsten

Som byggplåtslagare hos oss är du delaktig i både planering och utförande tillsammans med lagbas och plastledning i stora och mindre projekt. Du deltar aktivt i arbetsberedningar och planering inför ditt kommande arbetsmoment samt delaktig och medverkar för en god och säker arbetsmiljö. Du är van att arbeta med att tillverka, bearbeta och montera all typ av plåt. Du har god vana att tillverka plåtdetaljer efter ritningar eller egna mått då vi arbetar mot olika typer av kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning eller som ledande montör och att du inte är främmande att ta fram plåtkalkyler samt kostnadsuppföljning.

 

Om dig

Vi söker dig som besitter en hög kompetens i din yrkesroll, god samarbetsförmåga samt goda ledaregenskaper. Flera års erfarenhet inom ditt yrkesområde är meriterade. För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation, vår produktion och vårt sätt att arbeta.

Som person är du trygg i dig själv och god initiativförmåga och ser problemlösning som utmaningar. Du trivs att arbeta metodiskt och effektivt och lämnar alltid ett väl utfört arbete efter dig. Du är självgående genom dina arbetsmoment, trivs att samarbeta med andra och är en naturlig ledare. Genom en god förmåga att planera och kommunicera skapar du en effektiv produktion och har ett ekonomiskt tänk med dig hela vägen. Du har körkort B och behärskar det svenska språket.

 

Vi erbjuder

Inget projekt är för avancerat för oss! Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor med bred erfarenhet och kompetens. Vi har skapat en lärande organisation där det finns goda möjligheter att utvecklas.  Du kommer till en arbetsplats som präglas av samarbete, utveckling, tydligt ledarskap och härlig gemenskap. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och för andra kommer du trivas hos oss.

Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför kommer du bli väl omhändertagen hos oss. Hos oss får du ett utvecklande arbete där vi tillsammans skapar bästa förutsättningarna för dig att lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder våra anställda flera olika personalförmåner bland annat ett lönesystem som vi är stolta över, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Selbergs Entreprenad startade 2013 och i dag är vi ca 140st anställda i företaget och omsätter ca 600 milj. Vi bygger allt från mindre serviceprojekt till stora bostadskomplex, hotell, kontorslokaler, industrier och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är flexibel och med korta beslutsvägar samt nära samarbete med våra kunder. Det tycker vi ger smidiga processer och i slutändan bättre resultat.

Vill du vara med på en spännande framtidsresa tillsammans oss?

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och din ansökan, gärna så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande dock senast den 25/1 – 2022. Har du ytterligare frågor kan du kontakta vår Personalchef Johanna Åhman.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.