Selbergs Entreprenad i Umeå AB

Arbetsledare

Umeå

Vi söker

Vi fortsätter att växa och för att lyckas med alla spännande utmaningar framöver söker vi nu flera erfarna och engagerade arbetsledare till Umeå. Vi söker dig med några års erfarenhet av arbetsledning från platsbyggda betongstommar och erfarenhet av utsättning.

 

Om tjänsten

Som arbetsledare är du delaktig i planering, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar för att arbetsmiljö, kvalitet och miljö efterlevs samt följer upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart ett stöd från din närmaste chef och kollegor. Utsättning kommer vara en del av dina vardagliga arbetsuppgifter och ditt ansvarsområde.

 

Om dig

Vi söker dig som har arbetat med utsättning under några år och vill fortsätta utvecklas inom området. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet inom byggproduktion. För oss är det viktigt att du delar våra kärnvärden uppriktighet, respekt och mod som genomsyrar vår organisation, vår produktion och vårt sätt att arbeta.

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta metodiskt. Vi ser att du brinner för ledarskap och trivs att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt. Genom en god förmåga att planera och kommunicera skapar du en effektiv verksamhet och trygghet för dig och din omgivning.

 

Vi erbjuder

Inget projekt är för avancerat för oss! Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med trevliga kollegor med bred erfarenhet och kompetens. Du kommer till en arbetsplats som präglas av samarbete, utveckling, tydligt ledarskap och härlig gemenskap.  Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och för andra kommer du trivas hos oss.

Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför kommer du bli väl omhändertagen hos oss. Hos oss får du ett utvecklande arbete där vi tillsammans skapar bästa förutsättningarna för dig att lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder våra anställda flera olika personalförmåner bland annat ett lönesystem som vi är stolta över, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Selbergs Entreprenad startade 2013 och i dag är vi ca 120st anställda i företaget och omsätter ca 450 milj. Vi bygger bland annat bostäder, hotell, kontorslokaler, industrier, mindre projektverksamhet och har flera spännande projekt på gång. Vår organisation är flexibel och med korta beslutsvägar samt nära samarbete med våra kunder. Det tycker vi ger smidiga processer och i slutändan bättre resultat.

 

Vill du vara med på en spännande framtidsresa tillsammans oss?

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och din ansökan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Har du ytterligare frågor kan du kontakta vår Personalchef Johanna Åhman.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.