Scanfast

Kundansvarig

Norrland

Bli vår skickliga kundansvarige inom bygg

Vi söker en väldigt bra kollega och kundansvarig. Är du en öppensinnad person som gillar att ta dig an nya utmaningar? Vi tror att du kan passa bra – precis som du är.


Vi söker ingen särskild personlighetstyp. Du kanske är snickare, arbetar på ICA eller i klädbutik.. för oss spelar din bakgrund inte så stor roll. Vi tror på att vem som helst kan bli en duktig kundansvarig hos oss genom sina egenheter.

Kanske vill du, som oss, alltid lite lite mer? Lite lite längre? Varje dag? Vi gillar att lära oss mer, tar till oss saker lätt och är lyhörda inför såväl kunder som varandra. Det får gärna stämma in på dig också. Du kanske också gillar andra saker? Saker som resor, tjänstebil och förmåner som telefon och iPad. Sånt har vi.

Vill du prova något nytt? Prova med oss och bli en del av ett härligt gäng på Scanfast!

TJÄNSTEN

Som kundansvarig blir du att en del av vår rikstäckande säljkår och bidrar med specialistkunskap samt är en utvecklande partner till våra kunder. Du kommer att sälja högkvalitativa produkter inom infästning och bygga starka relationer med byggföretag.

Du får:

  • Fast lön och tjänstepension + en inspirerande provisionsmodell
  • Coaching och utbildning
  • Tjänstebil
  • Telefon och iPad

Tillsammans gör vi dessutom härliga resor till länder som Spanien, Italien och England. Var med och välj vart vi åker nästa gång.

OM DIG
Som redan nämnt så har vi egentligen inga särskilda krav på vem du behöver vara. Vi vill hitta en person som har rätt inställning, är framåtsträvande och motiverad. En oslipad diamant.

Du får också gärna:

  • Ha positiv energi och gilla att kämpa hårt
  • Ha ett intresse för att göra affärer och det där lilla extra
  • Arbeta långsiktigt, kvalitetsinriktat och ha hög närvaro i mötet med människor
  • Sätta mål, gilla utmaningar och vara tävlingsinriktad
  • Alltid vilja utvecklas och bli lite lite bättre

Det är meriterande, men absolut inget krav, om du har erfarenhet från byggbranschen eller har en bakgrund inom idrott.

OM OSS

ScanFast är ett rikstäckande familjeföretag med rötterna i Bohuslän och Uddevalla på den svenska västkusten. Vår verksamhet utgörs av en lösningsorienterad direktförsäljning till alla typer av byggföretag och byggindustrier i Sverige. Vi är specialister på tryckluftsdrivna verktyg som spikpistoler, eldrivna verktyg som najmaskiner och tillhörande infästning såsom najtråd, lös skruv och rullbandad spik. Kort sagt; Vi är specialister på infästning!


Vid frågor om tjänsten kontakta, Sebastian Kleveros, sebastian.kleveros@scanfast.se eller Tomas Englund, tomas.englund@scanfast.se

Jag sökte det här jobbet för att utvecklas personligt. Som snickare gick jag ensam mycket och arbetet blev ofta enformigt, avskärmat och tyst. När jag kom till Scanfast förändrades hela vardagen – jag fick nya karriärmässiga färdigheter, blev tryggare i sociala sammanhang och fick fler sociala skickligheter. Idag möter jag dagligen nya människor och ser vad mina insatser resulterar i. Jag har frihet i mitt arbete och min vardag är långt ifrån enformig. Dessutom har jag fått starka relationer med kollegor som idag är viktiga vänner.

Dennis Jordell, kundansvarig

Innan jag kom hit arbetade jag på Ica Frukt & Grönt, men för mig blev det en för inrutad vardag. Idag är jag jätteglad över mitt beslut att börja som kundansvarig på Scanfast. Här har jag lärt mig att sälja och ta kontakt med personer som jag förmodligen inte hade tagit kontakt med i tidigare arbetsliv. Jag har en varierad vardag i olika miljöer och är självständig i mitt arbete. Jag har också fått möjligheten att själv bestämma om jag ska lyckas och har ett skönt team att göra det med!

André Inglander, kundansvarig

Följ med på en spännande resa och bli en viktig komponent i Scanfasts utveckling!