VA-projektör

Bromölla

Är du vår nya VA-projektör?

Har du ett öga för detaljer, trivs med att söka efter de bästa lösningarna och har kunskaper om ledningsnät? Som projektör inom VA får du möjligheten att stötta projektledare i nära samarbete i spännande projekt där du får arbeta detaljorienterat med delmoment i projekten.

Kanske har du något års erfarenhet och söker efter en arbetsplats att utvecklas på, eller så har du sett allt många gånger om och söker efter balans mellan arbets- och privatliv? Oavsett vad så kan vi erbjuda dig det. 


Om tjänsten

Som VA-projektör hos SBVT arbetar du i första hand med detaljprojektering, tar fram kalkyler och utredningar inom ut- och ombyggnad av VA-ledningsnät samt projektleder hela eller delar av projekt inom området. Du skapar modeller, ritningar och tekniska beskrivningar för de projekt som du kommer att ansvara för. Vidare kommer du att hantera varierande och givande utmaningar i våra fyra kommuner, där du hanterar flera uppdrag i olika storlekar parallellt med varandra. Eftersom vi är en dynamisk och flexibel organisation kan det också hända att vi sträcker oss över gränserna för att stötta andra delar av verksamheten när det krävs.

Vi erbjuder ett flexibelt arbetsupplägg för att du ska få ett balanserat arbetsliv såväl som privatliv. Det tycker vi är viktigt.

 

Om dig

Vi tror att du är en självgående person som gärna tar ansvar och driver på när det krävs. Du gillar när det går framåt och lösningar blir till resultat. Du är noggrann i arbetet du utför och har ett öga för detaljer. Du är också kommunikativ och trivs med att jobba ihop med andra, oavsett om det är internt med kollegor eller externt med partners, leverantörer eller andra aktörer.

Vidare har du förståelser för tekniska, juridiska och administrativa delar inom byggprocesser av VA. Vi ser gärna att du har utbildning inom området från högskola eller yrkeshögskola samt åtminstone ett års erfarenhet av VA-projektering. Även kunskaper AutoCAD Civil 3D eftersom du kommer att hantera ritningar i projekten. B-körkort är också något som krävs då du kommer att behöva köra i jobbet.

 

Om oss

Vi på SBVT är en lagom stor arbetsplats fylld av gemenskap där vi samverkar för allas bästa. Vi tillhör ett av VA-huvudmännen gemensamägda driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA-anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 25 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

”Det är seriösa och kompetenta kollegor här hos oss, som har nära till skratt. – En bra kombination! Vi som jobbar här har olika bakgrunder och erfarenheter vilket gör att dagarna fylls av högt och lågt, oavsett om det är på fikapausen eller i en teknisk diskussion i ett projekt.Våra värderingar som grundas i vår vision om ett långsiktigt och tryggt arbete märks i allting vi gör.Att jobba hos oss är alltså en unik kombination av lättsamma samtal kollegor emellan och ett tungt samhällsansvar i flera parallella projekt. Det vågar vi påstå att du bara kan hitta här på SBVT, Skåne Blekinge Vattentjänst. Som vi nämnde är vi också i en spännande utvecklingsfas som bjuder in till nya möjligheter för oss.”

Berättar Anja, medarbetare på SBVT

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:

Per Fremark, Tel. 010-211 97 10, per.fremark@sbvt.se

Patrik Palmström, HR, Tel. 010-211 97 15, patrik.palmstrom@sbvt.se

Är du nyfiken på tjänsten och tror att du skulle trivas i rollen? Vänta inte – ansök idag!

Click or drag a file to this area to upload.