Projektledare

Bromölla

Projektledare sökes till spännande och inspirerande tjänst!

Trivs du med att arbeta utomhus, leda projekt och vill jobba på en dynamisk arbetsplats? Just nu söker vi en ny nyfiken lagspelare till vårt team i Bromölla. Som projektledare hos oss kommer du få arbeta i flertal projekt med engagerade och kompetenta medarbetare.

 

Om tjänsten

I tjänsten som projektledare kommer du att arbeta en del på våra anläggningar för vatten och avlopp, så vi hoppas att du trivs ute i friska luften. Du kommer att hantera varierande och givande utmaningar i de fyra olika kommunerna där vi befinner oss, och med flera projekt parallellt med varandra. Din dag kommer inte vara den andra lik och du kommer att arbeta med allt från utredningar, planering till genomförande och uppföljning av projekt kopplade till exempelvis VA-ledningsnät, avloppsrening och/eller dricksvattenproduktion. Vi hoppas att du trivs bra med att ansvara för budget och inköp då även det ingår i tjänsten.

Vidare erbjuder vi ett flexibelt arbetsupplägg som ska underlätta balansen mellan arbets- och privatliv.

 

Om dig

Vi tror att du är en person med stor drivkraft och gillar att ta dig an utmaningar. Du är pålitlig och strävar alltid efter att kunna leverera ett arbete av hög kvalité. För dig är samarbete och kommunikation av stor vikt och du gillar att arbeta i nära samarbete med kollegor och externa kontakter såväl som självständigt.

Vidare hoppas vi att du har egenskaper av att vara organiserad, ambitiös och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta med stor frihet under ansvar. Har du också ett intresse för teknik? Det ser vi såklart som ett plus.

 

Om oss

Vi på SBVT är en lagom stor arbetsplats fylld av gemenskap där vi samverkar för allas bästa. Vi tillhör ett av VA-huvudmännen gemensamägda driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA- anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 25 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

 

Medarbetare berättar

Anja, en av våra projektledare på SBVT, beskriver sitt jobb som både spännande och inspirerande och berättar:

Det är seriösa och kompetenta kollegor här hos oss, som har nära till skratt. – En bra kombination! Vi som jobbar här har olika bakgrunder och erfarenheter vilket gör att dagarna fylls av högt och lågt, oavsett om det är på fikapausen eller i en teknisk diskussion i ett projekt.

Våra värderingar som grundas i vår vision om ett långsiktigt och tryggt arbete märks i allting vi gör.

Att jobba hos oss är alltså en unik kombination av lättsamma samtal kollegor emellan och ett tungt samhällsansvar i flera parallella projekt. Det vågar vi påstå att du bara kan hitta här på SBVT, Skåne Blekinge Vattentjänst. Som vi nämnde är vi också i en spännande utvecklingsfas som bjuder in till nya möjligheter för oss.


Har du frågor om tjänsten?
Kontaktperson: Leif Jönsson, Projektledare
Tel. 010-211 97 11

Kontaktperson: Patrik Palmström, HR
Tel. 010-211 97 15

Låter detta som en tjänst för dig? Då hoppas vi att du hör av dig!

Click or drag a file to this area to upload.