Projektledare

Bromölla

Projektledare sökes till spännande och inspirerande tjänst!

 

Trivs du med att arbeta i en roll där du kan påverka planering och genomföranden av projekt? Vill du jobba på en dynamisk arbetsplats med stor flexibilitet? Just nu söker vi en nyfiken och driven medarbetare till vårt team i Bromölla. Som projektledare hos oss arbetar du parallellt i flera projekt samtidigt, tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare. 


Om tjänsten

I tjänsten som projektledare kommer du att arbeta en del på våra anläggningar för vatten och avlopp samt med projekt kring våra ledningsnät. Du kommer därför att befinna dig en del utomhus och vi hoppas att du trivs bra ute i friska luften!

Vidare kommer du att hantera varierande och givande utmaningar i de fyra olika kommunerna, där du driver flera projekt i olika storlekar parallellt med varandra. Din dag är inte den andra lik och du kommer att arbeta med allt från utredningar och planering till genomförande och uppföljning av projekt kopplade inom bland annat VA-ledningsnät, avloppsrening och/eller dricksvattenproduktion. I tjänsten kommer du att ha fullt ansvar för dina projekt där delar som budget och inköp är en viktig del i tjänsten.

Vi erbjuder ett flexibelt arbetsupplägg för att du ska få ett balanserat arbetsliv såväl som privatliv. Det tycker vi är viktigt.

 

Om dig

Vi tror att du är en person med stor drivkraft och gillar att ta dig an utmaningar. Du är pålitlig och strävar alltid efter att kunna leverera ett arbete av hög kvalité i rätt tid. För dig är samarbete och kommunikation också en viktig del av arbetet och du gillar att arbeta i nära samarbete med kollegor och externa kontakter såväl som självständigt.

Vidare hoppas vi att du har egenskaper av att vara organiserad, ambitiös och lösningsorienterad – en person som driver på där det behövs även under utmaningar. För dig fungerar det även bra att arbeta med stor frihet eftersom du tar stort ansvar för ditt arbete. Har du också ett intresse för teknik? Det ser vi såklart som ett plus.

 

Om oss

Vi på SBVT är en lagom stor arbetsplats fylld av gemenskap där vi samverkar för allas bästa. Vi tillhör ett av VA-huvudmännen gemensamägda driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA-anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 25 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

”Det är seriösa och kompetenta kollegor här hos oss, som har nära till skratt. – En bra kombination! Vi som jobbar här har olika bakgrunder och erfarenheter vilket gör att dagarna fylls av högt och lågt, oavsett om det är på fikapausen eller i en teknisk diskussion i ett projekt. Våra värderingar som grundas i vår vision om ett långsiktigt och tryggt arbete märks i allting vi gör.Att jobba hos oss är alltså en unik kombination av lättsamma samtal kollegor emellan och ett tungt samhällsansvar i flera parallella projekt. Det vågar vi påstå att du bara kan hitta här på SBVT, Skåne Blekinge Vattentjänst. Som vi nämnde är vi också i en spännande utvecklingsfas som bjuder in till nya möjligheter för oss.”

berättar Anja, medarbetare på SBVT

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:

Leif Jönsson, Projektledare, Tel. 010-211 97 11

Patrik Palmström, HR, Tel. 010-211 97 15

Är du nyfiken på tjänsten och tror att du skulle trivas i rollen? Vänta inte – ansök idag! 

Click or drag a file to this area to upload.