Skåne Blekinge Vattentjänst AB

Mätartekniker

Östra Göinge eller Osby

SBVT är ett av VA-huvudmännen gemensamägt driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA- anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 53 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter.

Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 20 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.


Som mätartekniker kommer du att handlägga och utföra vattenmätarbyten hos dricksvattenkunder i främst Osby och Östra Göinge. Arbetet innebär att du har mycket kontakt med våra kunder. Du kommer också bland annat arbeta med att montera vattenmätare vid byggen och nyinstallationer, öppna och stänga servisventiler samt genomföra utredningar.

Din bakgrund/kvalifikationer:

Den vi söker ska ha relevant utbildning eller erfarenhet av arbete som VVS-tekniker, anläggare på VA-ledningsnät, mekaniker eller likvärdigt.

God datorvana är ett krav då flera arbetsuppgifter utförs i datormiljö, smartphone eller surfplatta.

Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en vilja att utveckla dig själv och verksamheten samt trivs med att arbeta i en liten sammansvetsad grupp. Du är noggrann och bör även vara praktiskt lagd.

Då tjänsten är mycket utåtriktad och kundorienterad är det viktigt att du är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet.

Tillsvidareanställning – heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Beredskapstjänstgöring enligt upprättat schema kan förekomma.

Kontaktpersoner:

Verksamhetschef, rörnät Anette Carlbom

Tel. 010-211 97 16, E-post: anette.carlbom@sbvt.se

Om du är intresserad och tror att tjänsten skulle passa dig, vill vi att du snarast skickar in en ansökan redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Click or drag a file to this area to upload.