Skåne Blekinge Vattentjänst AB

Driftledare Produktion

Östra Göinge

Driftledare produktion

 

söks till Skåne Blekinge Vattentjänst AB, med placering i Östra Göinge

 

SBVT är ett av VA-huvudmännen gemensamägt driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA-anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 53 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter.

Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 20 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

 

Dina arbetsuppgifter

Som driftledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna består av att planera och leda arbetet med drift- och underhåll av anläggningar för avloppsrening och dricksvattenproduktion inom driftområdet. I personalansvaret ingår bl.a. systematiskt arbetsmiljöarbete, schemaläggning, beredskapsplanering och bistå vid akuta problem.

I tjänsten ingår det även att tillsammans med vår projektavdelning utreda och planera underhåll, mindre ombyggnationer och investeringar så att VA-anläggningarna alltid uppnår god standard och uppfyller gällande myndighetskrav. För närvarande pågår en utbyggnad och digitalisering av vårt övervakningssystem för vatten och avlopp.

 

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning och/eller erfarenhet från VA, produktions- eller processverksamhet. Du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, samordning och förmåga att motivera och engagera medarbetarna.

För att lyckas i rollen ska du vara drivande och ta egna initiativ. Du leder arbetet med ett coachande förhållningssätt där du ser medarbetarna som en tillgång. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd. Du har en flexibilitet och uthållighet till förändringar.

 

Övrigt

Tjänsten kräver att du har körkort (B-behörighet)

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Tillsvidareanställning – heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

 

Kontaktperson

VD Per Fremark

Tel. 010-211 97 10, E-post: per.fremark@sbvt.se

Om du är intresserad och tror att tjänsten skulle passa dig, vill vi att du snarast skickar in en ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande.

Click or drag a file to this area to upload.