Skåne Blekinge Vattentjänst AB

Arbetsledare VA-ledningsnät

Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge

SBVT söker nu en arbetsledare, VA-ledningsnät, som gillar ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar.
Är det du?

Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna består av att planera och leda arbetet med drift- och underhåll, samt nybyggnad av VA-ledningar. I samarbete med bland annat verksamhetschefen för rörnät och projektledare fördelar du resurser, tar fram tekniska lösningar, följer upp tidplaner och ekonomi.

I personalansvaret ingår bl.a. systematiskt arbetsmiljöarbete, schemaläggning och beredskapsplanering. I ditt dagliga arbete har du externa kontakter med kunder och leverantörer såsom fastighetsägare och villaägare samt underentreprenörer inom anläggning.

Om dig:

Du har relevant utbildning och/eller erfarenhet från verksamhetsområdet som arbetsledare/ platschef i anläggningsprojekt som berör i första hand ledningsnät men även byggnation av gator och vägar.

Utbildning inom BAS-P/U och Arbete på väg är meriterande. För att lyckas i rollen ska du vara drivande och ta egna initiativ. Du leder arbetet med ett coachande förhållningssätt där du ser medarbetarna som en tillgång. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd. Du har en flexibilitet och uthållighet till förändringar.

Om oss:

SBVT är ett av VA-huvudmännen gemensamägt driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA-anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 53 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter.

Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 20 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

Övrigt:

Tjänsten kräver att du har körkort (B-behörighet)

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Tillsvidareanställning – heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson:

Verksamhetschef, rörnät Anette Carlbom. Tel: 010-211 97 16, E-post: anette.carlbom@sbvt.se

Om du är intresserad och tror att tjänsten skulle passa dig vill vi att du skickar din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. 

Click or drag a file to this area to upload.