Skåne Blekinge Vattentjänst AB

Anläggare med inriktning på VA-ledningsnät

Bromölla

Vi söker anläggare med inriktning på VA-ledningsnät till Skåne Blekinge Vattentjänst AB, med placering i Bromölla.
Är du kollegan vi letar efter?

 

Om tjänsten:

Som anläggare hos SBVT kommer du främst att arbeta med drift och underhåll av huvudmannens VA-ledningsnät med tillhörande anläggningar samt om- och nyanläggning av VA-ledningssystem.

Tjänsten innebär även att du deltar i projektplanering och utredningar samt samverkar i arbetsmiljöarbetet. Vidare kan övriga anläggnings-/gatuarbeten, kontroll av fastigheters vatteninstallation, byte av vattenmätare samt övriga arbetsuppgifter inom företagets verksamhet förekomma.

 

Om dig:

Vi söker dig som har erfarenhet från anläggningssektorn med kompetens inom VA. Du har en relevant utbildning för tjänsten eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du är en serviceinriktad och ansvarstagande person som trivs i att arbeta i arbetslag såväl individuellt. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar när förutsättningarna förändras.

Vidare vill vi att du verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar.

 

Om oss:

SBVT är ett av VA-huvudmännen gemensamägt driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA- anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter.

Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 25 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

 

Övrigt:

Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet
Tillsvidareanställning – heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
Beredskapstjänstgöring enligt upprättat schema ingår

 

Kontaktperson:

Verksamhetschef, rörnät: Anette Carlbom

Tel. 010-211 97 16

E-post: anette.carlbom@sbvt.se 

Om du är intresserad och tror att tjänsten skulle passa dig vill vi att du skickar din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. 

 

Click or drag a file to this area to upload.