Anläggare inom VA

Osby/Östra Göinge

SBVT söker anläggare inom VA till spännande tjänst i Osby/Östra Göinge!

Vill du jobba på en arbetsplats med stor gemenskap och där du får ta dig an spännande utmaningar? Just nu söker vi på Skåne Blekinge Vattentjänst anläggare med inriktning på rörnät till vårt grymma team.

 

Om tjänsten

Som anläggare hos oss får du arbeta med varierade arbetsuppgifter inom drift och underhåll av VA-ledningsnät, både befintliga och nyanläggning av VA-ledningssystem. Självständigt och tillsammans med drivna och kompetenta kollegor kommer du att arbeta kreativt i projektplanering och utredningar inför projekt. Dessutom är du med och samverkar i arbetsmiljöarbetet, och övriga arbetsuppgifter där din kompetens är tillämplig.

För att söka den tjänsten ser vi gärna att du har körkort med minst B-behörighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Om dig

Så vem är du, vår nästa VA-anläggare? Du är en person med stor drivkraft och ett engagemang som smittar av sig. Du har en känsla för ansvar och kan arbeta självgående. Det är naturligt och lätt för dig att kommunicera och samarbeta internt med kollegor såväl som externt med samarbetspartners, kunder och andra aktörer. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och har tidigare erfarenhet av anläggningsarbete.

 

Om oss

Vi på SBVT är en lagom stor arbetsplats fylld av gemenskap där vi samverkar för allas bästa. Vi tillhör ett av VA-huvudmännen gemensamägda driftbolag, vars uppgift är att sköta driften av VA-anläggningarna i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge kommuner. Tillsammans har de fyra kommunerna knappt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten-och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Bolagets vision är ”Tillsammans för långsiktigt trygga vattentjänster” och efter att ägarna har beslutat om stora investeringar för de närmaste 25 åren befinner vi oss i ett spännande utvecklingsskede.

 

Vad säger medarbetare?

Vi ser oss själva som en flexibel och lagom stor arbetsplats fylld av gemenskap där vi samverkar för allas bästa. Det är såklart många som pratar om gemenskap och samverkan, men på SBVT vet vi hur man lever som man lär. Vi jobbar för inte mindre än fyra kommuner, vilket kräver att vi håller ihop och alltid levererar ett arbete med hög kvalitet. Sammanhållning och pålitlig leverans är helt enkelt grunden till varför vi finns.” berättar Anja på SBVT.

 

Har du frågor om tjänsten?
Kontaktperson: Andreas Ljungkvist, Arbetsledare
Tel. 010-211 97 57

Kontaktperson: Patrik Palmström, HR
Tel. 010-211 97 15

Låter det här som en tjänst för dig, eller kanske någon du känner? Välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Click or drag a file to this area to upload.