Trafikledare/Chaufför

Sävsjö

Är du Sävsjö Transports nya trafikledare/chaufför?

Sävsjö Transport är en av marknadens bästa aktörer som fortsätter växa sig större och större. Nu söker vi en lastbilschaufför som brinner för service, frihet och samtidigt kan ta en ansvarsroll inom trafikledningen? Isåfall kan detta vara något för dig!


Om tjänsten

Är du ute efter en ny utmaning i livet? Hos oss på Sävsjö Transport har du nu möjlighet att få en tjänst med eget inflytande och omväxling. Att vara kombinerad trafikledare och lastbilschaufför hos oss innebär varierande körningar med allt från flis och virke till att vara en nyckelperson i den dagliga driften. Vi söker dig som vill anta rollen som trafikledare/chaufför, där din stationeringsort kommer vara i Sävsjö och Malmbäck.

 

Om dig

Känner du att du vill ta ett steg i din utveckling och ha en kombinerad roll som trafikledare och chaufför? Vi vill hitta dig som har rätt inställning, är alert och noggrann. Givetvis har du CE-behörighet, och det är meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare och påhängstruck. Vi hoppas utöver det att du är en person som kan bidra till vårt team, som är serviceinriktad och som trivs bra med ansvar. Stämmer det in på dig tror vi att du är en bra matchning för oss!

 

Om oss

Sävsjö Transport är specialiserade främst inom flisbilstransporter med skogliga produkter, hustransporter, kranbilsmonteringar samt budbilstransporter. Med vår moderna fordonsflotta är vi en av marknadens bästa aktörer.

Vi har ett brett utbud av transporttjänster där vår erfarenhet, närhet, kompetens och vilja att se kundens lösningar och kan vara våra kundens trygghet. Professionella, effektiva och framåtriktade är våra ledord och det genomsyrar hela vår verksamhet. Tillsammans är vår målsättning att arbeta för hög kundnöjdhet med miljön i omtanke.

”Jag har under flera år arbetat som lastbilschaufför men kände efter ett tag att det var dags att se mig om efter nästa steg i karriären. Jag sökte mig till Sävsjö Transport som gav mig möjligheten att bli trafikledare. – Ett jobb som har visat sig vara både utmanande, intressant och roligt, och som ger mig frihet och möjligheter att få ihop arbete och vardagslivet på ett balanserat sätt. Utöver dessa möjligheter har vi ett riktigt bra team på arbetsplatsen. Vi värdesätter gemenskapen som vi har och gör aktiviteter tillsammans - allt från träning till konferenser och kick-offer!”

Medarbetare berättar

Har ni frågor om tjänsten?
Vänligen kontakta, Johannes Klasson 0761-281246


 

Låter det intressant? Vi hoppas att vi hör från dig! Välkommen med din ansökan.

Tjänsten tillträdes omgående.