Chaufför

Sävsjö

Är du Sävsjö Transports nya chaufför?

Sävsjö Transport är en av marknadens bästa aktörer som fortsätter växa sig större och större. Nu söker vi lastbilschaufförer som brinner för service och frihet. Vill du ha ett jobb med varierande körningar? Läs då vidare.


Om tjänsten

Är du ute efter en ny utmaning i livet? Hos oss på Sävsjö Transport har du nu möjlighet att få en tjänst med eget inflytande och omväxling. Att vara lastbilschaufför hos oss innebär varierande körning med allt från flis och virke till utkörning av pall med påhängstruck. Vi söker chaufförer till våra flisbilar där er stationeringsort kommer vara i Sävsjö och Malmbäck.

Om dig

Vi vill hitta dig som har rätt inställning, är alert och noggrann. Givetvis har du CE-behörighet, och det är meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare och påhängstruck. Vi hoppas utöver det att du är en person som kan bidra till vårt team, som är serviceinriktad och som trivs bra med ansvar. Stämmer det in på dig tror vi att du är en bra matchning för oss!

Om oss

Sävsjö Transport är specialiserade främst inom flisbilstransporter med skogliga produkter, hustransporter, kranbilsmonteringar samt budbilstransporter. Med vår moderna fordonsflotta är vi en av marknadens bästa aktörer.

Vi har ett brett utbud av transporttjänster där vår erfarenhet, närhet, kompetens och vilja att se kundens lösningar och kan vara våra kundens trygghet. Professionella, effektiva och framåtriktade är våra ledord och det genomsyrar hela vår verksamhet. Tillsammans är vår målsättning att arbeta för hög kundnöjdhet med miljön i omtanke.

Jag har under flera år arbetat som lastbilschaufför men kände efter ett tag att det var dags att se mig om efter nästa steg i karriären. Jag sökte mig till Sävsjö Transport som gav mig möjligheten att bli trafikledare. – Ett jobb som har visat sig vara både utmanande, intressant och roligt, och som ger mig frihet och möjligheter att få ihop arbete och vardagslivet på ett balanserat sätt. Utöver dessa möjligheter har vi ett riktigt bra team på arbetsplatsen. Vi värdesätter gemenskapen som vi har och gör aktiviteter tillsammans - allt från träning till konferenser och kick-offer

Medarbetare berättar

Har ni frågor om tjänsten?
Vänligen kontakta, Johannes Klasson 0761-281246


 

Låter det intressant? Vi hoppas att vi hör från dig! Välkommen med din ansökan.

Tjänsten tillträdes omgående.