Sandahls Goods & Parcel

Säljare

Småland

Driven säljare som uppskattar frihet? Karriären väntar på Sandahls.

 

Sedan Sandahls såg dagens ljus för över 70 år sedan har vi blivit ett av Sveriges största privatägda logistikföretag med ett omfattande nätverk för att transportera gods och utföra entreprenader.

Men att nöja sig har aldrig varit vår stil. För att få hjulen att snurra ännu snabbare in i en mer hållbar framtid söker vi nu en riktigt vass säljare.  

 


 

Kort om tjänsten

Du blir en viktig nyckelspelare i arbetet med att bygga vidare på vårt starka logistiknätverk i Sverige. Närmare bestämt att underhålla relationer med kunder, bidra till ökade volymer och få fler kunder ombord som vill jobba med en hållbar leverantör med hög kvalité.

Redo att sätta dig bakom ratten och följa med oss på vår resa mot att bli det självklara alternativet för hållbara transporter?

 

Vad säger kollegorna?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Sandahls. Så här lät det:

 

”Som säljare jobbar jag med en frihet under ansvar, och där vi har goda kontakter och relationer med övriga avdelningar i företaget  för att tillsammans ta företaget framåt”

”Det finns en stolthet i företaget där alla vill växa och bygga nya lösningar tillsammans. En riktigt härlig teamkänsla med högt i tak där alla alltid ger det lilla extra för att lyckas!”

”Med den långa erfarenhet och stora kunskap som finns i företaget finns det alltid någon att kontakta för att hitta vägar framåt”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Sandahls:

  • Friskvårdsbidrag
  • Rikskortet som innebär subventioner på bl.a. luncher
  • Tjänstebil
  • Dator
  • Telefon
  • Övrig utrustning som kan behövas för att du ska nå framgång hos oss

 

Vem är då vår nya stjärna?  

Vi söker dig som brinner för att göra affärer genom att fritt och självständigt besöka och bearbeta kunder. Troligtvis har du erfarenhet från transportbranschen och försäljning av logistik.

Som person har du lätt för att bygga relationer och är en naturbegåvning när det gäller att skapa förtroende både internt och externt.

 

Om Sandahls

Sandahls har sedan starten 1949 ständigt varit på väg. Året runt, dygnet runt tillryggalägger vi mil efter mil för att transportera gods på marknadens mest hållbara sätt. Vår intermodala lösning till och från Norrland ger oss stora konkurrensfördelar som är attraktiva för transportköpare runt om i landet.

Genom att leverera kvalitet skapar vi hållbara värden. Detta gäller också våra relationer som är enklare, smartare och utan mellanled.

 

Arbetsområdet är Småland och framförallt GGVV-området (Gislaved, Gnosjö, Värnamo, Vaggeryd).

 

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Per Gustavsson, Försäljningschef, 0733 736075, Per.gustavsson@sandahls.com

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.