Samres söker

Kundservicemedarbetare

till Skövde och Lund

Social kundservicemedarbetare som är redo att leverera service i toppklass? 

Nu lyfter gänget på Samres våra telefonlurar och uttalar en innerlig önskan om en ny drömkollega. Är det kanske du som står där med ryckningar i telefonsvarar-fingrarna och vill bli en del av vårt oslagbara dreamteam? 


 

Kort om tjänsten

Som kundservicemedarbetare hos oss handlar det framför allt om att ta emot beställningar av samhällsbetalda resor som inkommer via telefon, men även via chatt eller mail. Jobbet utförs hos oss på kontoret samt hemifrån. Du kommer bland annat ge råd angående kollektivtrafik för buss och spårvagn, där du erbjuder stöd och vägledning till våra kunder. Som kundservicemedarbetare bistår du också våra kunder frågor kring kvarglömda saker eller liknande. 

 

Vad säger kollegorna?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Samres. Så här lät det: 

”Vår grupp har ett grymt bra samarbete med chefer som verkligen är lätta att prata med om det skulle vara något. Tillsammans kan vi lösa alla problem!” 

”Vi anordnar sommarfest, julbord och AWs som kommer spontant. Köket är alltid påfyllt med färsk frukt!”

”Det bästa med mitt jobb är att man har en direkt påverkan på kunder som behöver hjälp i sin vardag. Att dagligen prata med en varierad grupp människor har inneburit en stor personlig utveckling för mig.”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Samres

  • 25 semesterdagar
  • Möjlighet till förskottssemester 
  • Goda karriärmöjligheter
  • Hälsosatsningar 
  • Flexarbetsplats (2 dagar på kontoret/vecka)
  • Utbytesprogram (möjlighet att under ca 2 månader arbeta från annat kontor i koncernen i Sverige eller internationellt) 

 

Vem är då vår nya lagspelare? 

Våra kära kundtjänstmedarbetare är ansiktet utåt för hela verksamheten. Det är därför viktigt att du har en genuin vilja att bemöta och hjälpa människor i kombination med ett intresse för teknik och service. Vi tror även att du är en noggrann filur som har lätt för att skaffa sig överblick över olika system.  

 

Låt det som du? Uppfyller du även följande meriter borde vi verkligen ta en kaffe!

  • Flytande svenska i tal och skrift (alternativt andra språkkrav)
  • Du ska ha en avskild och lugn arbetsplats i hemmet som kan fungera för arbetsuppgifterna
  • God datorvana och kunskap om teknisk utrustning kopplat till dator 

 

Om Samres

Vi är ett företag som ger service främst via telefon till de som vill boka en färdtjänstresa eller sjukres. Samres levererar även tjänster till kunder som åker kollektivtrafik i form av kundinformationscenter.

Vi sysselsätter cirka 400 personer från våra kontor som finns i Lund och Skövde samt utanför Sverige i Estland, Senegal och Moldavien. I Lund har vi nya och fina lokaler som ligger i västra stationsbyggnaden – mitt i centrum alltså!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.