Säljare

till Allente (fd. Canal Ditgital)

Du har väl inte missat sammanslagningen av tv giganterna Viasat och Canal digital? De har gått ihop och tillsammans blivit Allente.

Vill du bli en del av Allentes säljteam med möjlighet att tävla om att ta hem priset som årets säljare, årets rookie eller varför inte årets ambassadör på Allentes årliga gala Sales award? 
Men framför allt vara en del av en stor organisation med stora utvecklingsmöjligheter.


Med Allente får man en tv-upplevelse i världsklass och vi hjälper kunden med det tv-paket som passar kunden bäst, oavsett om de väljer tv via fiber eller parabol. Allente erbjuder även bredband via fiber. 

Vi har grymma ledare med lång erfarenhet av försäljning så därför är tidigare erfarenhet bara ett plus, men inget krav då vi utbildar dig på plats från dag ett som sedan fortlöper så länge din karriär pågår hos oss.

Vi söker dig som vill vara med och påverka din lön och hela tiden vill utvecklas!

Lön är självklart viktigt, därför erbjuder vi såklart en bra garantilön men också höga provisioner och bonusmöjligheter. Hos oss finns inget tak!

För att sporra ytterligare har vi fantastiska tävlingar där du kan vinna allt ifrån teknikprylar till utlandsresor och mycket mycket mer.

Vill du bli en del av vårt säljteam?

Skicka in din ansökan redan idag!