Customer Project Manager

Oskarshamn

Saft-koncernen är världsledande inom forskning och utveckling samt tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Saft ägs sedan 2016 av Total-koncernen och har drygt 4,300 anställda vid 14 fabriker.

På Saft AB i Oskarshamn arbetar idag cirka 500 medarbetare. Här finns både en internationell produktutvecklingsavdelning samt delar av Saft-koncernens globala sälj- och marknadsavdelning. 99% av fabrikens tillverkning går på export. 2019 omsatte företaget drygt 1,4 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.saftbatteries.com


Som Customer Project Manager arbetar du i ett team som ansvarar för företagets globala kontakter med kunder och säljare. Arbetet syftar till att möta kundernas behov, så väl interna som externa, genom att erbjuda service i världsklass.

I din roll leder och samordnar du kundprojekt tillsammans med ansvarig säljare. Du följer kundordern från offertstadie till komplett slutleverans där arbetet kan pågå under flertalet år. Som Customer Project Manager säkerställer du en korrekt administrativ process enligt kundens beställning och bemöter löpande tekniska och kommersiella frågor. I rollen får du hantera den vardagliga kontakten med våra stora kunder men också arbeta projektinriktat. Till din hjälp har du ett team med orderhandläggare och ritningsansvariga och internt samverkar du med sälj- och marknadsorganisation, R&D-avdelning och produktion.

 

Bakgrund och egenskaper:

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå eller likvärdig erfarenhet. Du har ett genuint intresse av internationella kund- och marknadskontakter. Du uppskattar att arbeta i team men drivs också av en hög grad av självständighet.

Som person är du nyfiken och prestigelös. Du arbetar målinriktat och strukturerat, men har ändå en väl utvecklad förmåga att hantera förändringar och nya prioriteringar. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen och det är meriterande om du även har andra språkkunskaper.

Varmt välkommen med din skriftliga ansökan senast 2020-03-08.

Click or drag a file to this area to upload.