SafetyRespect

Arbetsledare Montage

Göteborg

SafetyRespect är en fallskyddsspecialist som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Drivkraften är att skydda liv på byggarbetsplatser. Som specialister inom fallskydd är vi tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Fallskyddsprodukterna tillverkas i huvudsak i egen modern fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. SafetyRespect är ett helsvenskt bolag med säte i Östersund. Läs mer om oss på safetyrespect.se.

 

Arbetsledare montage i göteborg

Som arbetsledare för montage på SafetyRespect arbetar du som montör och projektledare. Du arbetar med både befintliga och nya kunder och är företagets ansikte utåt. Som arbetsledare för montage kommer du också att ta ansvar för sälj och offertarbete. Du samverkar internt med olika funktioner som inköp, teknisk support, fallskyddsrådgivare och depåchef.

Ditt huvudsakliga arbetsområde är Västra Götalands-regionen med angränsande län. Placeringsort är Göteborg, dock förekommer det regelbundet montage i andra delar av landet med resor och övernattning. Kundbesöken görs med bil, därför är B-körkort ett krav. Du rapporterar direkt till depåchefen i Göteborg

För att lyckas och trivas i denna tjänst så söker vi dig som har en positiv inställning, är fysiskt stark och frisk, inte är höjdrädd, tycker om att jobba utomhus året runt, är social och gillar att ta kontakt med nya människor.

 

Krav

  • B-körkort
  • Liknande roll idag inom byggbranschen
  • Kunskap och erfarenhet av att läsa och förstå byggritningar
  • Adekvata byggutbildningar och certifikat
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Önskad kompetens

  • 3-årig gymnasial utbildning
  • God datorvana, goda kunskaper i MS-Office
  • Erfarenhet från projektledning
  • Erfarenhet av personalansvar

 

— Att vara arbetsledare för montage är ett kul och flexibelt jobb – du får vara med där det händer! Och i grunden har vi en viktig uppgift, att skydda byggarbetare och göra deras arbetsplatser säkrare, det känns riktigt bra. Vi har också en god kamratanda på jobbet. Det är ett härligt gäng jag jobbar med och det märks att vi gillar det vi gör.

Berättar John Karlström, Arbetsledare Montage

Ansökan

Sök redan idag då intervjuer görs löpande.

Vid frågor kontakta Depåchef Dietmar Funkenberg 070-680 70 51 alternativt dietmar@safetyrespect.se

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan.
Click or drag a file to this area to upload.