Låstekniker med möjlighet till jourjobb

Mölndal

Vill du vara med och skapa säkerhet och trygghet?

Vi söker låstekniker till SafeTeam i Mölndal

SafeTeam är ute på en spännande tillväxtresa. Nu söker vi två erfarna låstekniker som vill kombinera en dagtidstjänst med möjlighet till jourjobb under vissa kvällar, nätter och helger. Har du erfarenhet av installation och service av lås? Har du svagströmskunskaper? Och har du koll på produktutbudet på marknaden, till exempel ASSA, Kaba, Dorma och Geze? Då kan det vara dig vi söker!


Om SafeTeam

På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kamerabevakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!

Om jobbet

Som låstekniker på SafeTeam jobbar du med alla typer av lås, beslag och dörrstängare som ska monteras, installeras och servas. Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar mycket folk. Det är ett fritt och omväxlande jobb med stora möjligheter att utvecklas.

Din fasta punkt i tillvaron blir vår lås- och säkerhetsbutik i Mölndal, där tekniker och projektörer inom lås och dörrautomatik har sin bas. Tillsammans är vi ca 20 personer som jobbar här. Är du en person som bidrar till vår fina laganda och positiva stämning? Då kommer du att trivas hos oss!

Vilka är arbetstiderna – Jourtid och dagtid? 

Du kommer att kunna kombinera jourjobb under vissa kvällar, nätter och helger med dagtidsjobb. Omfattningen av jourtid kontra dagtid vill vi gärna anpassa till dina önskemål så mycket som möjligt. Är du nyfiken på att veta mer om upplägget för vår jour – hör av dig så berättar vi gärna mer!

Om dig

Vi söker dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämning som råder hos oss. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – du är också strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har erfarenhet som låstekniker, svagströmskunskaper och erfarenhet av låsmontage. Vi ser också att du trivs lika bra med att jobba självständigt som tillsammans med andra, och att du har B-körkort. Har du även gesäll- eller mästarbrev och vana från servicebranschen är det meriterande.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

 

Sebastian Furuskog, Låstekniker hos oss, berättar hur han upplever arbetet på SafeTeam:

”Min tjänst som Låstekniker är speciellt roligt för det är väldigt utvecklande att komma till jobbet, varje dag är olik den andra. Det är spännande att jobba i en bransch där utvecklingen går fort framåt.”

Han berättar vidare om hur han upplever samarbetet med teamet:

”Vi är ett tight team där alla ställer upp för varandra och har förståelse för varandras arbetssituation. Vi är lyhörda och lyssnar på varandra för att alla ska känna sig delaktiga i målet att leverera hög kvalitet”

Sebastian fortsätter fylla i om andra fördelar som sticker ut, både på och efter arbetstid:

”Dels frukosten innan jobbet där vi pratar ihop oss inför dagen, men vi brukar även efter arbetstid ses ibland. Det kan vara allt från en after work till ett träningspass. Det bidrar till en riktigt go teamkänsla med kollegorna!”

Tillträde och ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 31 december.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet?

Hör av dig till Mikael Allvar, 031-7061367, mikael.allvar@safeteam.se

Robin Engelbrektsson, vxl: 031-7061366, robin.engelbrektsson@safeteam.se


I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter? Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy.