Butikstekniker

Hisingen, Låsavdelning

Vill du vara med och skapa säkerhet och trygghet?

Vi söker Butikstekniker till SafeTeam i Göteborg

Har du erfarenhet av att jobba som låstekniker? Vill du jobba med försäljning i butik, nyckeltillverkning, tillverkning och reparation av låscylindrar? Har du förmågan att få varje kund att känna sig sedd, genom ett personligt och hjälpsamt bemötande? Då kan det vara dig vi söker!


Om SafeTeam

På SafeTeam jobbar vi med allt som har med säkerhet i fastigheter att göra, från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Vi är idag cirka 180 personer som varje dag levererar riktigt bra service till våra kunder. Och vi blir allt fler.

Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. Vi är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare.

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. Vi erbjuder fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, eller kanske i en helt ny roll inom bolaget på sikt?

På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra. Och framförallt: vi har kul på jobbet!

Om jobbet

Som butikstekniker är ingen dag den andra lik. Du säljer lås och andra säkerhetsprodukter, ger tips och råd – och ger service i särklass till våra kunder. Du jobbar även praktiskt med nyckel- och cylindertillverkning. Här finns också stora möjligheter att utvecklas inom yrket.

Nära Backaplan, centralt på Hisingen, ligger vår låsavdelning. Här får du sällskap av ett gött gäng på cirka 20 personer: avdelningschef, butikspersonal, projektledare/projektörer och tekniker som utgår härifrån. Positiv stämning och en härlig laganda är vad som kännetecknar vår arbetsplats. Vill du vara med och bidra? Då kommer du att trivas!

Om dig

Vi letar efter dig som bidrar till den fina laganda och härliga stämning som råder hos oss. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. Detta är ett jobb som du successivt växer in i.

Vi söker dig med god datorvana som vill satsa på en karriär inom säkerhetsbranschen,  du har ett tekniskt intresse och gillar kundkontakt.

Har du branscherfarenhet, god produktkännedom och/eller gesällbrev är detta meriterande. Har du B-körkort är det ett stort plus.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen behöver du ha svenskt medborgarskap och en kontroll görs i Polisens belastningsregister inför anställning.

 

 

För oss är medarbetare nyckeln till framgång, är de nöjda är vi nöjda.

En av våra anställda berättar hur hon upplever arbetet på SafeTeam:

”Min tjänst som Butikstekniker är otroligt varierande och rolig! Ingen dag är den andra lik, med alltifrån kundbesök till utbildningar för kunder. Det är väldigt kul att arbeta i en bransch där utvecklingen ständigt går framåt.”

Hon berättar vidare om hur hon upplever att sammanhållningen är i teamet:

”Vi är ett härligt team där alla ställer upp för varandra och hjälper till där det behövs. Efter jobbet brukar vi ibland spela biljard eller bowling och det är riktigt kul!”

Tillträde och ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta. Sista ansökningsdag är 19 december.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet?

Hör av dig till butikschef Serin Ertekin, serin.ertekin@safeteam.se, 031-7242320.

 

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag. 

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter? Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy.