Rutgerson Marin

Montör

Marstrand

Montör sökes till Rutgerson Marin

 


 

Rutgerson Marin söker en medarbetare med bakgrund inom industri som kommer att jobba på vår monteringsavdelning. Personen vi söker är tekniskt intresserad och motiveras av att driva förbättringsarbete såsom att effektivisera processer. Eftergymnasial industriutbildning är bra men vi söker framförallt någon med rätt personliga egenskaper. Personen bör kunna arbeta i högt tempo vara strukturerad och noggrann i sitt arbete. Tidigare erfarenhet av industriell montering och är ett plus.

 

Vi erbjuder:

  • Fast lön och tjänstepension
  • Coaching och utbildning
  • Möjlighet till flextid
  • Friskvård
  • Tillsammans hittar vi dessutom på roliga saker utanför jobbet såsom julbord, segling, after-work, mm

Rutgerson Marin är ett familjeföretag som ligger i Marstrand och tillverkar båttillbehör. Våra största produktgrupper är segelbeslag, däcksbeslag och ventiler/däcksluckor. Vi har en nästintill komplett maskinpark och hela företaget under samma tak så vi är duktiga på mindre serier och specialdesignade produkter till våra kunder. Vi exporterar 85% våra produkter till hela världen men våra största marknader är Europa och USA.

Vi är ett härligt gäng som har roligt tillsammans på jobbet. Hos Rutgerson råder stor frihet under ansvar samt möjlighet att utvecklas och växa. Vi har tusentals olika produkter vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik.

 

Ansökan 

Välkommen med din ansökan. Urvalet görs löpande så vänta inte med din ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta Charlotte Rutgerson,  charlotte.rutgerson@rutgerson.se eller ring 0303-20 66 56.

Click or drag a file to this area to upload.
Kan göras vid senare tillfälle