Rutgerson Marin

Hydraulpressoperatör

Marstrand

Hydraulpressoperatör till Rutgerson Marin

 


Rutgerson Marin är en av världens ledande tillverkare av segelbeslag och båtutrustning. Företaget grundades 1976 i seglarmetropolen Marstrand, och här tillverkar vi alla våra produkter än idag. Vi är stolta över vår avancerade maskinpark och skickliga personal, och efterfrågan på våra svensktillverkade kvalitets-produkter är stor. 85 procent går på export. Nu behöver vi utöka vårt pressteam med en riktigt duktig pressoperatör.

 

TJÄNSTEN:

I den rollen som pressmaskinoperatör på Rutgerson Marin ansvarar du för 2 hydraulpressar och en excenterpress där du varvar mellan automatkörningar och manuella djupdragningar i rostfritt stål. Du tillverkar efter tillverkningsorder och jobbar med riggning, klippning av råmaterial, underhåll av verktyg, programmering, kvalitetskontroll och körning som en del av ett team med 3 personer fördelat på två skift. Du kommer att jobba 2 skift där du jobbar 4 dagar per vecka den veckan du jobbat kväll och 5 dagar per vecka när du jobbar dag du byter skift varannan vecka mellan dag och kväll. Dagtid så jobbar ni 2 personer på de 3 maskinerna och kvällstid har du själv ansvar för alla maskinerna.

 

VI SÖKER:

Du gillar fysiskt arbete och troligen har du en liknande roll idag . Men framförallt så är du en riktigt bra maskinoperatör och uppskattad kollega som engagerar dig och ställer upp för andra. Du är inte rädd för något och ger dig gärna på kluriga uppgifter och hittar egna sätt för att underlätta i ditt arbete Gillar du dessutom båtliv trivs du garanterat, men det är inget krav. Erfarenhet av arbete med metallpressning är ett krav. Det är en merit om du tidigare arbetat med automatiska hydraulpressar eller excenterpressar samt djupdragning av rostfritt.

Vi har som krav att du antingen kan prata flytande svenska eller engelska.

 

VI ERBJUDER:

Rutgerson Marin är ett familjeföretag med ett 50-tal anställda som har roligt ihop. Möjligheterna att utvecklas och påverka är stora för rätt person; folk stannar ofta länge hos oss. Vi kan också stoltsera med en av landets vackrast belägna arbetsplatser. Många av oss börjar eller avslutar dagen med ett dopp, en båttur eller en promenad, medan andra nöjer sig med att njuta av de härliga omgivningarna från fikarummet eller takterrassen. Utsikten över skärgården och Carlstens fästning är vidunderlig och har en fantastisk effekt på humöret.

Vi har även möjlighet att ordna boende för rätt person.


Ansökan 

Välkommen med din ansökan. Urvalet görs löpande så vänta inte med din ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta Carl William Rutgerson, cw.rutgerson@rutgerson.se

Click or drag a file to this area to upload.
Kan skickas vid senare tillfälle