Rutgerson Marin

CNC-operatör

Marstrand

CNC-operatör till Rutgerson Marin

 


 

Rutgerson Marin är en av världens ledande tillverkare av segelbeslag och båtutrustning. Företaget grundades 1976 i seglarmetropolen Marstrand, och här tillverkar vi alla våra produkter än idag. Vi är stolta över vår avancerade maskinpark och skickliga personal, och efterfrågan på våra svensktillverkade kvalitets-produkter är stor. 85 procent går på export. Nu behöver vi utöka vårt CNC-team med en riktigt duktig CNC operatör.

TJÄNSTEN:

I den rollen som CNC-operatör på Rutgerson Marin ansvarar du för våra fräsar och vattenskärning där du bereder och tillverkar efter tillverkningsorder. Du jobbar med bearbetning, riggning och programmering som en del av ett team med 6 personer fördelat på två skift. Du kommer att jobba 2 skift där du jobbar 4 dagar per vecka den veckan du jobbat kväll och 5 dagar per vecka när du jobbar dag du byter skift varannan vecka mellan dag och kväll. Alternativt jobbar konstant kväll med 4 dagars arbete måndag-torsdag, ledigt fre-sön.

 

VI SÖKER:

Du gillar fysiskt arbete och troligen har du en liknande roll idag . Du gillar ditt jobb, är en stjärna på att programmera och blir ofta påkommen med att kolla på YouTube-klipp med coola CNC-maskiner. Men framförallt så är du en riktigt bra CNC operatör och uppskattad kollega som engagerar dig och ställer upp för andra. Du är inte rädd för något och ger dig gärna på kluriga uppgifter och hittar egna sätt för att underlätta i ditt arbete Gillar du dessutom båtliv trivs du garanterat, men det är inget krav. Erfarenhet av arbete med CNC-maskiner är ett krav. Det är ett krav att du tidigare arbetat med ett av följande bearbetning av storformatskivor så som laserskärning, vattenskärning, cnc-router fräsning, camprogramering och fleroperatoinsfräsning.

Vi har som krav att du antingen kan prata flytande svenska eller engelska

 

VI ERBJUDER:

Rutgerson Marin är ett familjeföretag med ett 50-tal anställda som har roligt ihop. Möjligheterna att utvecklas och påverka är stora för rätt person; folk stannar ofta länge hos oss. Vi kan också stoltsera med en av landets vackrast belägna arbetsplatser. Många av oss börjar eller avslutar dagen med ett dopp, en båttur eller en promenad, medan andra nöjer sig med att njuta av de härliga omgivningarna från fikarummet eller takterrassen. Utsikten över skärgården och Carlstens fästning är vidunderlig och har en fantastisk effekt på humöret.

 

Vi har även möjlighet att ordna boende för rätt person


Ansökan 

Välkommen med din ansökan. Urvalet görs löpande så vänta inte med din ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta Carl William Rutgerson, cw.rutgerson@rutgerson.se

Click or drag a file to this area to upload.
Kan skickas vid senare tillfälle