Legitimerad sjuksköterska

Röingegården

Söker du ett jobb som får dig att utvecklas? Har du dessutom ett starkt intresse för psykisk ohälsa och vill göra vardagen bättre för människor som behöver stöd? I ett naturskönt område en bit utanför Hässleholm finns nu en tjänst som sjuksköterska som får dig att växa!


 

Om tjänsten

Som sjuksköterska på Röingegården arbetar du med omtanke, välvilja och med klienten i centrum för att skapa ett värdigt och meningsfullt liv för honom eller henne. Du kommer bland annat att planera omvårdnadsarbetet inom verksamheten och vi hoppas därför att du trivs med att ha ett större ansvar.

Hos oss kommer du att:

  • Hantera sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom medicinhantering, provtagning, delegering och läkarronder.
  • Samordna och planera stöd och insatser för inskrivna patienter.
  • Ha kontakt med patientens närstående.
  • Vara telefonsupport.

Vidare kommer du också att arbeta i team tillsammans med andra kollegor med olika roller kring klienten, i en härlig och trivsam miljö med trädgård och närhet till grönområden.

 

Om dig

Då du jobbar med att hjälpa personer med psykisk ohälsa hoppas vi att du är en person som arbetar kvalitetsdrivet efter målsättningen att ständigt höja livskvalitén i vardagen för de personer du hjälper. Du trivs i din roll som sjuksköterska, är lyhörd och känner in sammanhang och personer omkring dig. Du tar gärna beslut självständigt och kommunicerar tydligt i tal och skrift, framför allt eftersom du kommer att en planerande roll. Då vi har ett stort fokus på social samvaro och gemenskap med våra klienter hoppas vi att det även är något du trivs med, med klienter såväl som dina kollegor.

Utöver ditt goda och kvalitetsdrivna sätt att arbeta behöver du såklart vara utbildad legitimerad sjuksköterska. Vi ser också att erfarenhet inom psykiatriskt omvårdnadsarbete som en fördel men det är inget krav. Du har goda kunskaper i Hälso- och Sjukvårdslagen och har grundläggande IT-kunskaper. Du har även körkort B.

 

Om oss

Röingegården är ett boende med särskild service, inriktning vård och rehabilitering för kvinnor och män från 18 år och uppåt med psykisk ohälsa. Tillsammans arbetar vi för att stödja våra klienter till att känna mening och framtidstro. För oss är det också viktigt att inte bara vara ett stöd till våra klienter, men också varandra. Vi vill höja varandra och utvecklas tillsammans som team.

 

Verksamheten drivs som en förening utan vinstintresse och ligger naturskönt ca 5 km utanför Hässleholm. Verksamheten har 37 dygnet runt-platser och 10 öppenvårdsplatser s.k. daglig verksamhet.

www.roingegarden.se

 

Lön

Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.

 

Övrigt

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi rekryterar fortlöpande vilket innebär att vi kan kalla till intervjuer under ansökningstiden. I din ansökan önskar vi CV, personligt brev och referenser.

Vi undanber oss direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser samt rekryteringsföretag.

 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:

Jesper Lindén, Verksamhetschef, 0451-409 61

Lotta Czenky-Persson, MAS, 0451-409 67, 0709-53 57 91

 

Fackliga ombud

Lotta Czenky-Persson, MAS, 0451-409 67

Yecenia Rivera, Ledarna, 0451-409 60

Intresserad? Ansök idag!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.