Rimaster Electrosystem AB

Elkonstruktör/Teknisk säljare

Rimforsa

Letar du efter en spännande utmaning?

Då hoppas vi att vi på Rimaster kan ge dig det! Är du en social kameleont som älskar att bygga relationer, både med kunder och kollegor? Har du också ett stort teknikintresse och drivs av att sätta upp mål för dig själv? Då har vi kommit en lång bit på vägen. Vill du veta mer? Fortsätt läs!


Om tjänsten

I rollen som Elkonstruktör/Teknisk säljare kommer ditt huvudsakliga fokus vara att erbjuda våra kunder tekniska lösningar. Det innebär att du kommer designa funktionella lösningar, dimensionera komponenter och hitta fabrikat som är konkurrenskraftiga – alltid anpassat efter dina kunders önskemål. Du ansvarar för att bearbeta, förbättra och utveckla samarbetet med dina kunder, befintliga som nya, inom främst elskåpsbranschen.

Om dig

Vi är intresserade av att se vem du är! Våra förhoppningar är att du har tidigare erfarenhet av elkonstruktion från tillverknings- och/eller processindustrin. Vi ser dig gärna ha allmän behörighet, exempelvis för högspänning över 1000V. I en tjänst som denna är det viktigt att utstråla en förtroendegivande känsla gentemot dina kunder samt besitta en god social förmåga, så har du samlat på dig arbetserfarenhet inom försäljning ser vi det som en stor merit. Att arbeta självgående och bygga långsiktiga relationer är naturligt för dig.

Vi hoppas att du vill vara med på vår framtidsresa att vidareutveckla kvalitet och effektivitet. Vi ser det som ett stort plus om du har kunskap inom AutoCad, programmering PLC eller processdatorer – även behörighet inom dimensionering (ledare, kablar, komponenter etc.) ser vi som bra egenskaper för att bemästra rollen.

Kvalifikationer för tjänsten:

  • Teknisk högskoleexamen
  • Arbetserfarenhet inom elkonstruktion
  • Kunskaper inom ritningsläsning och felsökning
  • Körkort B
  • Förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska

Om oss

Rimaster är en ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, batterikablage, elskåp, elektronik, hytter, kontrollpaneler och mekanik. Våra produktionsenheter kan hantera såväl små serier som löpande serieproduktion av produkter med varierande komplexitet – alltid med fokus på kostnadseffektivitet, kvalitet och miljö. Vi har förtroendet från flera av världens ledande tillverkare av specialfordon och industriautomation. Vi verkar globalt, men finns alltid nära våra kunder. Vi gör det enklare för våra kunder! Vi fokuserar inte på projektbaserade uppdrag så som design till bara ett projekt.

För oss är det viktigt att du trivs på jobbet. En av våra medarbetare, Johan Lindell, berättar varför han valde att börja jobba hos oss och vad som gör att han är kvar idag. ”Idag jobbar jag som projektledare på Rimaster. Jag valde att söka tjänsten för att den passade min utbildning och för att företaget lockade mig med sitt framtidsdriv och engagemang. Det bästa med min tjänst är variationen och friheten – jag väljer själv var jag vill sätta ribban, något jag tycker både är roligt men också utmanande.” Vidare berättar Johan om vad som är det bästa med hans jobb: ”Jag tycker vi har en väldigt bra gemenskap kollegorna emellan. Vi hjälper varandra och alla har möjlighet att lära av varandras erfarenheter. På Rimaster finns goda chanser till att utvecklas – både personligt och i din yrkesroll!”

En av våra medarbetare, Johan Lindell

Är du intresserad av att jobba hos oss? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.