Rimaster Electrosystem AB

Lönespecialist/HR administratör

Rimforsa

Letar du efter en spännande utmaning?

Då hoppas vi att vi på Rimaster Electrosystem AB kan ge dig det! Är du strukturerad, noggrann och samtidigt effektiv. Har du arbetat som lönespecialist och har erfarenhet av HR- arbete och vill arbeta i Rimforsa?  Fortsätt läs!


Om tjänsten

I rollen som HR administratör/Lönespecialist ingår du i HR- teamet, du och HR- chefen kommer arbeta tätt ihop, du kommer ha hand om företagets löner (i dagsläget ca. 170 anställda och vara kontakten med vår externa firma som som kör lönerna idag. Du kommer ha kontakt med ekonomiavdelningen med underlag från HR och kontakt med myndigheter, sköta delar av rekryteringsprocessen vid nyanställningar, löpande HR- och Löneadministration mm.

Om dig

Du trivs med en variation av arbetsuppgifter. Du bör ha intresse för processer och system och du bör vara en flexibel och positiv person som drivs av att få bidra och vara en del av ett härligt team. Du är strukturerad, noggrann och samtidigt effektiv. Du är lösningsorienterad och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är prestigelös, självständig samt att du verkligen gillar lön och HR arbete, utveckling och utmaningar.

Kvalifikationer för tjänsten

  • Eftergymnasial utbildning inom löneadministration eller motsvarande
  • Minst två års erfarenhet av löneadministration
  • Dokumenterad erfarenhet av löneprogram gärna Visma Agda PS  och grundläggande arbetsrätt
  • Behärskar Officepaketet

Om oss

Rimaster är en partner och ledande leverantör kring utveckling och tillverkning av kablage, elskåp, elektronik, hytter och mekanik för specialfordon och industriella system. Kunderna är ofta världsledande produktägare inom sin bransch – exempelvis specialfordon för materialhantering, gruvbrytning, skogsbruk och jordbruk samt applikationer inom industriautomation. Vi är ett globalt företag med ursprung och huvudkontor i Rimforsa, Sverige. I dag har vi enheter för försäljning, design, utveckling och tillverkning i Rimforsa, Söderhamn och Horn i Sverige, samt i Polen, Kina och Serbien. Säljkontor finns även i Belgien, Frankrike och Tyskland. Rimaster har i dag c:a 1200 anställda i tio företag världen över, varav c:a 170 i Rimaster Electrosystem AB i Rimforsa och c:a 30 i Rimaster Cab & Mechanics AB i Horn. Läs mer på www.rimaster.se


 

Vad säger medarbetare?

För oss är det viktigt att du trivs på jobbet. En av våra medarbetare, Helene Pettersson, berättar varför hon valde att börja jobba hos oss och vad som gör att hon är kvar idag.

Jag jobbar med kvalitets ärenden som rör vår tillverkning här i Rimforsa, det är ett roligt arbete eftersom jag får jobba med så mycket olika arbetsuppgifter och många olika personer. Man lär sig något nytt varje dag.

Jag valde att börja jobba här på Rimaster för 27 – 28 år sedan och har sen valt att jobba kvar eftersom jag har trivts bra med arbetskamrater och mina chefer genom alla år. Jag har också fått utvecklas här då jag har haft många olika tjänster på Rimaster.

Vidare berättar Helene om vad som är det bästa med hennes jobb:

Jag tycker att Rimaster och Rimasters chefer har en god förmåga att använda och ta vara på de kunskaper som personalen har, därför kan man som anställd utvecklas inom företaget om man har den önskan.

Jag tycker det är bra att vi jobbar med en så öppen organisation så att man som anställd känner att man kan framföra sina åsikter och idéer ”uppåt” i organisationen. Respekt och sammanhållning är alltid viktigt och Självklart tycker jag att kvalitet är viktigt 😊 inte bara för att jag jobbar med just det utan också för att kunderna ska vara nöjda och återkomma till oss.

Rimaster är verkligen en arbetsplats där det händer saker, snabba beslutsvägar gör att utvecklingen går fort framåt, från idé till verklighet på kort tid!

Nya projekt och nya kunder i fokus MEN man glömmer inte det ”gamla” för det!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Sundberg camilla.sundberg@rimaster.com

Vi intervjuar löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-30