Ressel Rederi söker

Jungman och Lättmatros

till Karlskrona

Styr din framtid åt rätt håll – på Ressel Rederi

Spenderar du hellre din tid ombord på ett fartyg än på fastlandet? Vi expanderar och söker en Jungman och en Lättmatros till Karlskrona vecka 16–24 (18 april – 19 juni). Kliv ombord på Ressel Rederi!


 

Är du vår nästa Jungman eller Lättmatros?

Oavsett vilken tjänst som intresserar dig kommer du fylla en nyckelroll ombord i den dagliga driften. Bland annat kommer du syssla med fartygsunderhåll, maskinunderhåll, däcksarbeten, lastning och lossning av passagerare och förtöjning.

Vi hoppas du tar med dig serviceförmågan ombord, du kommer nämligen ha mycket kontakt med passagerare under dina arbetspass. Att spendera dagarna på ett fartyg kräver ett ständigt samarbete med dina kollegor, så vi förväntar oss att du inte har problem med att hugga i vid behov – oavsett område ombord.

 

Vem är du på (havs)djupet?

Kanske är du en lösningsorienterad och driven person? Då blir vi glada! Vad vi hoppas är i alla fall att du bär med dig en grundläggande säkerhetsutbildning och ett godkänt läkarintyg för sjöfolk, eftersom detta är ett krav för att komma ombord på fartyget.

 

Ressel Rederi – det här är vi

Ressel Rederi är ett fristående och oberoende rederi och ägs till 100 procent av Ressel Invest AB. Sedan år 2000 har företaget bedrivit sjöfart i allt större omfattning. Verksamhet med upphandlad trafik samt kommersiell trafik som bedrivs i Stockholmsområdet samt i Kalmarsund.

Ressel Rederis mål med all trafik är att på ett miljösäkert sätt frakta passagerare och gods i hamn och skärgårdstrafik. Vi är övertygade om att ett seriöst miljöarbete lönar sig, för miljön, passagerarna, ombordanställda och rederiet, med andra ord en långsiktig och hållbar medvetenhet för den miljö vi verkar i.

Skepp ohoj – nu åker vi!

Vi ser fram emot din ansökan senast 8 april.

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.