Rekordverken Sweden AB söker

Underhållstekniker

till Öttum/Kvänum

Underhållstekniker redo för nästa steg i karriären?

Tycker du om att jobba både operativt och tekniskt? Du kanske också har erfarenhet från tillverkande industrier? Toppen! Till vår fabrik i Öttum/kvänum söker vi en underhållstekniker som ska arbeta med förebyggande, planerat och avhjälpande underhåll. Är det dig vi letar efter?


Din framtida utmaning

Vi är ett ägarstyrt bolag med mycket korta beslutsvägar. Här får du jobba med erfarna och duktiga kollegor! Vi har en aktiv fritidsförening som anordnar ett par aktiviteter varje år, du får även gå på årliga hälsokontroller och vi erbjuder stora friskvårdssatsningar.

 

Hur är det att jobba hos oss?

Här har jag stora möjligheter till personlig utveckling. Att till exempel få vara med och påverka och förbättra processerna i ett redan världsledande företag är otroligt roligt och spännande!”

Det bästa med att jobba på Rekordverken är den prestigelösa atmosfären och att alla bidrar med sitt kunnande.”

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara en flexibel problemlösare som kan jobba både självständigt och i grupp. Du har industriteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Det är stor fördel om du har:

  • Erfarenhet av automatiserad produktion
  • Kunskaper inom pneumatik och hydaulik
  • Kunskap inom styrteknik

 

Det här är vi

Rekordverken har sedan 1950-talet varit en stabil leverantör av hackar till tröskfabriker i Europa och Amerika. Kunderna erbjuds den senaste tekniken inom halmhackning och spridning av halm och agnar. Rekordverken för ett intensivt samarbete med tröskfabriker, lantbrukare och olika institutioner för fortsatt utveckling av halmhackning och agnspridning.

Tillverkningen vid Rekordverken består idag till större delen av Rekord sortimentet och där ingår halmhackar och agnspridare. Antalet anställda har under de senaste åren ökat och är för närvarande ca 60 st.

 

Övrigt

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Arbetstiden är dagtid.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jan Alexandersson 0511- 30313, 073 383 7188,

Intervjuer sker löpande. 

Intresserad? Ansök snabbt och enkelt här!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.