Produktionstekniker

till Öttum

Produktionstekniker redo för nästa steg i karriären?

Tycker du om att jobba både operativt och tekniskt? Du kanske också har erfarenhet från tillverkande industrier? Toppen! Vi söker en produktionstekniker till vår fabrik i Öttum! Är det dig vi letar efter?


Din framtida utmaning

Som produktionstekniker ansvarar du för att förbättra och utveckla våra produktionsprocesser, och blir därmed en viktig del i effektiviseringsarbetet av att ta fram produkter. Rollen innebär även att se till att produktionsteamet är uppdaterade vad gäller teknik och metodval. Här jobbar du med frihet under ansvar för ett företag som är världsledande inom sin nisch.

Vi är ett ägarstyrt bolag med mycket korta beslutsvägar. Här får du jobba med erfarna och duktiga kollegor! Vi har en aktiv fritidsförening som anordnar ett par aktiviteter varje år, du får även gå på årliga hälsokontroller och vi erbjuder stora friskvårdssatsningar.

Hur är det att jobba hos oss?

Här har jag stora möjligheter till personlig utveckling. Att till exempel få vara med och påverka och förbättra processerna i ett redan världsledande företag är otroligt roligt och spännande!”

Det bästa med att jobba på Rekordverken är den prestigelösa atmosfären och att alla bidrar med sitt kunnande.”

Vem är du?

Vi tror att du har en teknisk bakgrund från tillverkande industri, gärna inom svetsning, skärande bearbetning eller automatiserad produktion. Som person är du trygg, kommunikativ, lösningsorienterad och en bra lagspelare. Vi hoppas också att du trivs med att arbeta i en miljö där tempot är högt och där du får vara med och påverka. Du är en person som gillar att utvecklas och tycker om variation i ditt arbete. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Det här är vi

Rekordverken har sedan 1950-talet varit en stabil leverantör av hackar till tröskfabriker i Europa och Amerika. Kunderna erbjuds den senaste tekniken inom halmhackning och spridning av halm och agnar. Rekordverken för ett intensivt samarbete med tröskfabriker, lantbrukare och olika institutioner för fortsatt utveckling av halmhackning och agnspridning.

Tillverkningen vid Rekordverken består idag till större delen av Rekord sortimentet och där ingår halmhackar och agnspridare. Antalet anställda har under de senaste åren ökat och är för närvarande ca 60 st.

Intresserad? Ansök snabbt och enkelt här!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.