Produktionsledare

Öttum

Vi söker en produktionsledare

 

Är du en ledare inom produktion som är redo för nästa utmaning? Vi på Rekordverken söker nu en produktionsledare till vår fabrik i Öttum!

 Arbetsuppgifter

Som Produktionsledare ansvarar du för att leda, förbättra och utveckla våra produktionsprocesser. Du har personalansvar för ca 35 medarbetare och ansvarar för att främja en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö där du utvecklar och coachar dina medarbetare. Du arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt arbetssätt och driver förbättringsarbeten. I din roll kommer du vara en coachande och stöttande ledare som inspirerar dina medarbetare att utvecklas och våga utmana sig själva.


Kvalifikationer

Du har en teknisk bakgrund från tillverkande industri, gärna med svetsning, skärande bearbetning eller automatiserad produktion. Du är en engagerad ledare som tidigare har lett ett team i en tillverkande industri. Som person är du trygg, kommunikativ, tydlig, lösningsorienterad och har förmåga att skapa ett lag där alla tar ansvar och arbetar tillsammans för att leverera rätt kvalitet i rätt tid till kunder över hela världen.

Vi ser gärna att du har arbetat med förbättringsarbete med inspiration av LEAN tidigare samt har goda IT-kunskaper (MS Office). Är du dessutom van vid att använda dig av affärssystem sedan tidigare ser vi detta som ett plus, men det är inget krav. Vi använder oss idag av affärssystemet Monitor. Vi hoppas också att du trivs med att arbeta i en miljö där tempot är högt och där du får vara med och påverka. 

 

Övrigt

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Arbetstiden är dagtid.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta vår VD, mats.andersson@rekordverken.se

Intervjuer sker löpande. 

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
Kan kompletteras vid senare tillfälle.