Region Kronoberg

Sjuksköterskor

Kronoberg

Stämmer omhändertagande och självständig in på dig? Vill du trivas, växa och påverka i en roll som sjuksköterska? Vi arbetar mot visionen om ”ett gott liv i ett livskraftigt län”, och vi söker någon som vill göra det tillsammans med oss.

Om tjänsten

Vi söker sjuksköterskor till heldygnsvård på avdelningarna för akut, psykos och allmän vård, med möjlighet att dela din tjänst mellan olika avdelningar. Som sjuksköterska arbetar du med planering och organisering av omvårdnaden av patienter, håller kontakt med närstående och andra vårdgivare samt leder och fördelar arbetet i omvårdnadsfrågor. Du har ett tätt samarbete med skötare och läkare – tillsammans arbetar ni i team med patientens bästa i fokus.

På Region Kronoberg erbjuder vi korta beslutsvägar, möjligheter att utveckla klinikens vårdarbete och 6000 nya arbetskamrater. Vår arbetsplats är en plats där man blir sedd och du får möta bekanta ansikten i korridorer och personalmatsalar – samtidigt som du får möjligheten att driva dina karriärsmål vidare. Vårt mål är att alla våra medarbetare både ska trivas, växa i sin yrkesroll och kunna påverka sin arbetsvardag. Det är viktigt för oss som arbetsgivare.

Vidare erbjuder vi
  • Tillvidareanställning
  • Arbetsplatsnära introduktion
  • Arbetstidsförkortning vid rotationstjänstgöring
  • Möjlighet till vidareutbildning för dig som vill bli specialistsjuksköterska

Är du intresserad av psykiatrin och vill veta mer om vad det innebär att arbeta hos oss? Hör av dig till någon av våra kontaktpersoner nedan för att hospitera någon av våra avdelningar.

Om dig

Vi hoppas att du är en person som tycker att ditt arbete känns viktigt och gillar att ha ansvar. Du är engagerad, beslutstagande, arbetar metodiskt och tycker om att samverka med dina kollegor. Du kan bidra med kunskap, erfarenhet och förnuft för att utveckla såväl organisation som kollegor. Och kanske det viktigaste av allt – du har en förmåga att skapa trygghet för patienter när du möter dem.

Vidare har du sjuksköterskelegitimation, är van vid självständigt arbete och har arbetat i flera år. Det är meriterande om du även har specialistutbildning inom psykiatri eller erfarenhet av den somatiska vården då många patienter har en komplex hälsosituation.

Om oss

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.

Vuxenpsykiatrin i Region Kronoberg bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö med motiverade och kompetenta medarbetare. Vi ser det som en förutsättning för att lyckas med vårt uppdrag. Verksamheten är organiserad i vårdenheter där personalen kan arbeta i heldygnsvård, öppenvård, dagsjukvård, mobilt team och få följa patienten i hela vårdkedjan.

I början av nästa år flyttar vi även in i vårt nya sjukhus – följ med oss dit!

Anställning

Arbetstid: Schema. Inom vuxenpsykiatrin arbetar sjuksköterskorna högst var tredje helg. Arbetstiden är fördelad på dag, kväll och helg.

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss?