Referenser

Social Media Work Group

Ta en titt på våra referenser

SMW Group samarbetar med en mängd bolag och statliga organisationer som har kontinuerligt och återkommande behov av att nå ut till rätt målgrupper. Vi förstärker och förbättrar deras möjligheter till rekrytering, employer branding och marknadsföring på sociala medier och strävar ständigt efter att skapa kvalitativa resultat för våra uppdragsgivare.

Några av våra nöjda uppdragsgivare

  • Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med 13 titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen.

  • Crendo skall genom partnerskap erbjuda fastighetsägare och deras kunder en komplett organisation inom fastighetsförvaltning.

  • Genom täta turer, punktliga avgångar och i alla slags väder trafikerar ForSea Ferries vårt älskade sund så att människor kan mötas och regionen utvecklas.

  • Lejonfastigheters uppdrag är att äga, förvalta och utveckla fastigheter som behövs för Linköpings kommuns verksamheter för ett långsiktigt och stabilt fastighetsägande.

Följ oss på Instagram

@smwgroup