Reaktivering Furuhöjden AB

Nattsjuksköterska

Täby

Furuhöjden söker dig som vill jobba som nattsjuksköterska

Vill du känna arbetsglädje, trygghet och engagemang? Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans och har inga problem med att jobba över yrkesgränserna och hjälpa varandra.


En av våra nattsjuksköterskor går över till arbete dagtid och nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba som nattsjuksköterska hos oss i vår fina nattavdelning.

Furuhöjden Reaktivering AB är ett välrenommerat privat vårdföretag som driver Furuhöjden Rehabiliteringshem och Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter i Täby, strax norr om Stockholm.

Företaget har avtal med Region Stockholm inom ortopedi, thoraxkirurgi, allmän kirurgi, neurologi och onkologi. Furuhöjden Rehabiliteringshem har 44 vårdplatser för inneliggande rehab och på Furuhöjden Hälsa och Rehabcenter drivs poliklinisk rehab samt neurologisk dagrehab.

Vi arbetar i team där alla yrkesgrupper arbetar nära tillsammans för att nå varje patients mål. Hos oss trivs både personal och patienter.

Du är trygg i dig själv och har lätt för att anpassa dig. Du tycker om att ta ansvar för och bidra till helheten. Du arbetar gärna i team kring gästen/patienten men självständigt när det behövs. Du har en positiv inställning och vill alltid ge det ”lilla extra”. Du kan stå för våra värdeord: positiv, omtänksam, professionell, prestigelös och idérik.

Vi använder journalsystemet Take Care och du har erfarenhet av att arbeta i detta.

Tjänstgöringsgraden som nattsjuksköterska är normalt 72 procent av heltid vilket motsvarar en genomsnittlig veckoarbetstid på 24,7 timmar. Tjänstgöringsgraden går att anpassa till viss del.

Vi har kollektivavtal genom Almega/Vårdföretagarna och tillämpar individuell lönesättning.

Avdelning: Legitimerad sjuksköterska, natt

Plats: Furuhöjden Rehabiliteringshem, Gribbylundsvägen 75, Täby

 

Kompetensutveckling och förmåner

  • Vi genomför regelbundet utbildningar och föreläsningar för medarbetarna
  • Vi hittar på aktiviteter som gör att vi vid sidan av vårt viktiga jobb också skrattar tillsammans
  • Vi har gemensamma aktiviteter såsom after work, sportaktiviteter, tävlingar, vandringar och annat roligt
  • Vi tillämpar individuell lönesättning, Almegas/Vårdföretagarnas kollektivavtal och erbjuder tjänstepension och friskvårdsbidrag

 

Arbetsplats & kultur