Rapid Dimension

Mjukvaruutvecklare

Värnamo

Är du en skillad mjukvaruutvecklare som vill bli en del av en snabbfotad startup?

 

Vill du arbeta på ett snabbväxande teknologistartup som utmanar den traditionella användningen av 3D-printing? På Rapid dimensions skapar vi framtidens värdekedjor genom att digitalisera reservdels- och komponentslager för framställning on-site, on-demand med hjälp av banbrytande 3D-teknologi. Tack vare detta kan vi kraftigt sänkta CO2-avtryck, ledtider och kostnader för kunderna, samtidigt som det ökar innovationshastigheten och livslängden på produktplattformar. Nu söker vi efter en lösningsorienterad mjukvaruutvecklare som vill vara med på vår resa.

 


 

Din nästa utmaning

Som mjukvaruutvecklare kommer din främsta uppgift vara att sy ihop och hitta lösningar för nästa generations 3D-skrivare. Du kommer att arbeta med flera olika system och försöka hitta nya sätt att styra skrivaren med ett centralt cloudsystem samt integration med tredjepartsmjukvara. Systemet består av tre delar: Den mest precisa och snabbaste 3D-skrivaren på marknaden, med de mest hållbara (recyclade, biobaserade) och bäst presterande materialen och en lättanvänd mjukvara för att koordinera och styra printandet.

På Rapid Dimension får du möjligheten att jobba remotely, men i perioder kan det vara bra att titta in på kontoret. Vi har en tradition av att äta frukost tillsammans varje morgon, så om dina morgnar är stressiga är det här en bra anledning att rulla in till kontoret för en smarrig start på dagen. För oss är det viktig med frihet under ansvar och att kunna leverera hög kvalité på alla projekt. Vi unnar oss ett härligt julbord tillsammans varje år (julen kanske känns långt borta nu, men tiden går fort när man har roligt!)

Så här beskriver några kollegor hur det är att jobba hos oss på Rapid Dimension:

”Det är en väldigt platt organisation och i princip får man bestämma sitt arbete själv då vi har ett stort förtroende för varandra. Det är högt i tak och man får vara med att påverka arbetet, inte bara inom mjukvaruutvecklingen.”

”Eftersom Rapid Dimension är en ny startup så finns det stor utvecklingspotential, både i arbetet och karriärmässigt. Det finns stora möjligheter att ta en ledande roll längre fram.”

 

Vem är du?

Du har tidigare arbetat i rollen som mjukvaruutvecklare. Hur många år du har hunnit jobba spelar mindre roll. Vi tror att du är bekväm i din profession, är van vid att arbeta med struktur, är en god kommunikatör och trivs med att jobba i en entreprenörsdriven och innovativ miljö. Kort sagt tror vi att du är självsäker i din yrkesroll och att du gillar att jobba självständigt.

Vi arbetar till absolut största del i JavaScript/Node men ser även att du har erfarenhet av API/backend samt har grundläggande frontend-kunskaper inom HTML och CSS. Du har även databaserfarenhet.

Det är meriterande om du kan:

  • Typescript
  • Vue
  • MySQL, POSTGRESQL
  • Containers/Docker
  • CI/CD
  • Python

 

Vilka är vi?

Rapid Dimension är en teknisk startup som utvecklar nästa generations industriella 3D-skrivare. Vårt mål är att skapa mer robusta och hållbara kedjor och system för komponentförsörjning inom industrin.

Genom att ta ett helhetsgrepp om mjukvara, hårdvara och konstruktionsmaterial kan vi säkerställa kvalitet, repeterbarhet och hållbarhet. Vi erbjuder en produkt som ger företag möjligheten att skapa ett digitalt bibliotek med ritningar av olika komponenter. Lösningen involverar centralt bibliotek, unik hårdvara för additiv tillverkning i FFF-teknologin, AR/AI, autonoma maskiner/maskininlärning, djup materialkunskap samt cirkulering av material.

Låter detta som ett jobb för dig?

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.