Rådmansö Schakt & Transport

Redovisningsekonom

Norrtälje

Liten organisation med stora utvecklingsmöjligheter söker förstärkning

Har du samlat på dig ett bagage med ekonomiska erfarenheter, en drivkraft som heter duga och en spindeln-i-nätet-förmåga? Då hoppas vi att du vill bli vår nästa Redovisningsekonom.


Din framtida utmaning

Den här tjänsten är inte som vilken ekonomitjänst som helst! Här får du chansen att påvisa dina erfarenheter och samtidigt utvecklas enormt. Vi håller hus i Norrtälje, hit hoppas vi få ett tillskott som kommer ansvara för vår löpande redovisning. Vi söker dig som vill förbättra och ta sig an vår ekonomiska redovisning i form av anläggningstillgångar, faktureringar och andra relevanta projekt för tjänsten.

Det är en omfattande roll som också innebär att du kommer hantera stor del av vår administration, våra försäkringsärenden, utbildningar för andra medarbetare och återkommande kontakt med alla bolagets anställda. Därav hoppas vi att du är en person med stort engagemang för dina arbetsuppgifter, då vi ser det av stor vikt att du driver våra ekonomiska frågor och organisationsstrukturen framåt.

Den du är

Om du är en person som med glädje jobbar strukturerat och självständigt har du kommit en lång bit på vägen bara där. Vi ser dig ha en utbildning som är relevant inom området, och att du under din karriär hunnit samla på dig kunskaper och erfarenheter du med stolthet vill använda för att axla den här rollen på bästa sätt. Du kanske till och med vidareutbildat dig? Ännu bättre! Att vara praktiskt lagd ser vi som mer tilltalande snarare än att du är en teoretiker i ditt jobb.

Om du vill bli en del av en familjär atmosfär med utrymme för utveckling tror vi verkligen du kommer passa in hos oss!

Vad du blir en del av

Vi är ett familjeägt företag som startades redan under mitten av 1950-talet, och som idag går under namnet Rådmansö Schakt och Transport AB. Inte nog med det, då det finns fler bolag i koncernen kommer du som Redovisningsekonom sköta ekonomin även för dessa. Vi startade småskaligt med en lastbil för transporter samt leverans av jord och grus från eget upplag. Under åren som gått har vi sakta men säkert byggt upp vår verksamhet i takt med våra uppdrag. Idag har vi en omfattande fordons- och maskinpark med ca 35 maskiner, ett 25-tal lastbilar och närmare 70 anställda.

Vad säger våra medarbetare?

”Vi är en liten organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får man vara en del av ett positivt arbetsklimat där alla tillsammans bidrar till en god sammanhållning! Vi har roliga personalfester och gemensamma luncher som bidrar till den goda gruppdynamiken.”

”I en tjänst som omfattar ekonomi och administration har man möjlighet att styra sin egen arbetsdag – vilket betyder att ingen dag är den andra lik! Därtill har man ett kontaktnät med både anställda och kunder som leverantörer och programleverantörer. Man får helt enkelt växa sig in i rollen, vilket är väldigt roligt.”

Kontaktperson vid frågor om tjänsten: Klas Westling, 070–8171093

Visst låter det intressant? Tycker du det ska du inte tveka med att skicka in en ansökan!