Rådmansö Schakt & Transport

Mätningsingenjör

Norrtälje

Har du ett öga för detaljer och drivs av att bli riktigt duktig på mätningsteknik? Brinner du för att utvecklas, har ett tekniskt intresse och uppskattar ett varierat arbete där du får möjlighet att jobba såväl inomhus som ute i fältet? Perfekt, då kan vi ha rollen för dig!

Rådmansö Schakt och Transport AB är ett familjärt och expansivt bolag, och vi söker nu en mätningsingenjör, gärna nyexad, till vår verksamhet i Norrtälje. Vill du vara med?

 

Om tjänsten

Som mätningsingenjör hos oss jobbar du varierat och utmanas i olika uppdrag där inget är likt det andra. Du jobbar med både större och mindre projekt, allt från villatomt till att bygga ett helt kvarter med vägar, infrastruktur och husgrunder. Detta innebär att du ena dagen kan arbeta ute på en av våra entreprenader och den andra spendera dagen på kontoret för att ta fram ritningar. I huvudsak kommer ditt fokus att ligga på att bygga 3D-modeller till grävmaskiner, utsättningar, inmätningar och relationsritningar. Du kommer även att sätta dig in i och använda ny teknik när det krävs. Med andra ord kan vi utlova spännande dagar och arbetsuppgifter som både utmanar och utvecklar dig!

Vidare har du ett nära samarbete med maskinister och markarbetare ute på fält och utför administrativa arbetsuppgifter. Du ingår i ett sammansvetsat team med arbetsledare, arbetslag och chefer där ni delar erfarenheter och kunskap, men du kommer också att jobba självständigt. Oavsett hur dagen ser ut har du alltid nära kontakt med kollegor såväl som chefer för att kunna utföra ditt arbete så bra som möjligt. Du kommer också att knyta kontakter med kunder och beställare.

 

Om dig

Vi tror att du är en person med ett stort tekniskt intresse och trivs i en praktisk roll med kundkontakt. Du är självständig, noggrann, strukturerad och vet hur du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att du är utåtriktad, trivs med kundkontakt och att arbeta tillsammans med kollegor samt skapa kontakter med de som jobbar i projekten och på entreprenaderna. Du är en positiv person som gärna bjuder på skratt och drivs av viljan att skapa förbättringar omkring dig, både internt i den egna verksamheten, för dig och för kunder. Utöver det är du en problemlösare av högsta rang och du drivs av att utvecklas i ditt arbete!

Vi ser gärna att du bör ha avslutad gymnasieutbildning och relevant utbildning från högskola. Du får gärna vara nyexad mätningsingenjör/mätningstekniker eller nyligen studerat en liknande utbildning – eller har några års erfarenhet från liknande tjänst. Vi värdesätter framför allt rätt egenskaper för att lyckas bra i rollen.

Vill du bli en del av en familjär atmosfär och växa dig in i rollen som mätningsingenjör hos oss?

 

 

Om oss

Vi är ett familjeägt företag som startades redan under mitten av 1950-talet, och som idag går under namnet Rådmansö Schakt och Transport AB. Vi startade småskaligt med en lastbil för transporter samt leverans av jord och grus från eget upplag. Under åren som gått har vi sakta men säkert byggt upp vår verksamhet i takt med våra uppdrag. Idag har vi en omfattande fordons- och maskinpark med ca 35 maskiner, ett 25-tal lastbilar och närmare 70 anställda.

 

Hur är det att jobba hos oss?

Vi frågade en av våra mätningsingenjörer/mätningstekniker om hur det är att jobba hos oss.

“Som mättekniker är jag med från de första ritningarna tills vi lämnar en färdig produkt. Det är spännande att vara involverad i hela processen och se slutleveransen till kund, vilket också gör det tydligt vad man jobbat för när vi ser ett slutresultat med hög kvalitet. Det finns många fördelar i mitt yrke, däribland att jag får spendera vissa av arbetsdagarna i skogen och andra på kontoret. Jag jobbar med projekt i olika storlekar, exempelvis med att skapa parkering till en tomt till att bygga hela kvarter. Det finns alltså en väldig variation i jobbet på olika sätt – och det gör det roligt!”

 

”Vi har ett härligt gäng hos Rådmansö Schakt och Transport – som inte bara löser jobben tillsammans utan även trivs i varandras sällskap på lunchbjudningar, kryssningar och konserter, som också är några av våra trevliga förmåner!”

 

 

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen att skicka in en ansökan redan idag!

Click or drag a file to this area to upload.