Rådmansö Schakt och Transport AB

Grävmaskinister

Norrtälje

VI SÖKER GRÄVMASKINISTER TILL VÅRT VÄLETABLERADE FAMILJEFÖRETAG!

Gillar du kombinationen av självständigt arbete och ett gott samarbete? Ser du möjligheter framför problem? Drivs du av maskinarbete? Perfekt, då har vi rollen för dig!

Rådmansö Schakt och Transport AB är ett familjärt och expansivt bolag, och vi söker nu två duktiga grävmaskinister till vår verksamhet i Norrtälje!


 

Om tjänsten

Som grävmaskinist hos oss erbjuds du ett roligt, fartfyllt och varierande arbete i ett familjärt bolag. Vårt arbetsområde täcker främst Roslagen samt norra Storstockholm, och vi utför en bred variation av arbeten. Det innebär att du kommer spendera dina dagar med omväxlande arbetsuppgifter – allt från grovschakt till finplanering! För att trivas i rollen ser vi därför gärna att du är flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö.

Som grävmaskinist kommer du ingå i ett sammansvetsat arbetslag samtidigt som du också kommer arbeta självständigt. Vi tror på våra medarbetares kompetens, vilket innebär att du ges möjlighet att arbeta för egen maskin och under eget ansvar, samtidigt som du alltid har nära kontakt med såväl kollegor som chefer för att kunna utföra ditt arbete på ett så bra sätt som möjligt.

 

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för maskiner och som har minst tre års arbetserfarenhet som grävmaskinist. För att trivas i rollen tror vi att du är en person som är ansvarstagande, noggrann och har förmåga att tänka logiskt och lösa problem på eget initiativ. Vi hoppas att du, precis som oss, trivs med att både arbeta självständigt men också är en sann lagspelare som med glädje ställer upp och hjälper dina kollegor i arbetslaget när det behövs.

Att du har ett godkänt förar- och yrkesbevis samt B-körkort är en självklarhet för oss, och du har med fördel även god kunskap om maskiner samt vana att arbeta med GPS och dylik utrustning. Meriterande för tjänsten är också om du har en godkänd gymnasieutbildning samt har erfarenhet av att köra lastbil och kan bemästra en väghyvel, men det är inte ett krav för tjänsten. Vi värdesätter din erfarenhet och att du är rätt person för rollen!

 

Om oss

Vi är ett familjeägt företag som slog upp dörrarna till vår verksamhet redan under mitten av 50-talet, och som idag går under namnet Rådmansö Schakt och Transport AB. Vi startade småskaligt med en lastbil för transporter samt leverans av jord och grus från eget upplag. Under åren som gått har vi sakta men säkert byggt upp vår verksamhet i takt med våra uppdrag. Idag har vi en omfattande fordons- och maskinpark med ca 35 maskiner, ett 25-tal lastbilar och närmare 70 anställda.

Hur är det att jobba hos oss?
En av våra grävmaskinister berättar om sin tjänst och vad hen upplever är särskilt givande med arbetet.

“Jobbet är varierande och omväxlande. Man får arbeta med grävmaskiner i olika storlekar på olika platser, och det kan vara allt från trånga villatomter till stora nybyggen!”

En fördel med Rådmansö Schakt och Transport AB, menar vår kollega, är att vi är en helhetslösning för såväl våra kunder som för arbetstagarna. Det menar hen, gör jobbet väldigt smidigt.

”Det är flexibelt att arbeta hos oss av många anledningar. Vi har redan alla lastbilar, olika grävmaskiner, lastare och anläggare på plats – därför behöver man inte vända sig till andra företag för att få hjälp med material. Det underlättar arbetet väldigt mycket.”

Vidare berättar vår kollega vad hen tycker är de bästa sakerna med sitt team.

“Det går snabbt att läsa av varandra, att bli ett tight team oavsett vilka man jobbar med. Det är alltid god stämning i Boden/Kojan.”

Intresserad? Tveka inte, skicka in en ansökan redan idag!