Rådmansö Schakt & Transport

Anläggare

Norrtälje

Anläggare sökes till väletablerat familjeföretag!

Drivs du av att skapa resultat och är en hejdundrande problemlösare? Kanske stämmer även självgående och en riktigt duktig lagspelare in på dig? Perfekt, då kan vi ha rollen för dig!

Rådmansö Schakt och Transport AB är ett familjärt och expansivt bolag, och vi söker nu en anläggare med yrkeserfarenhet inom anläggningsarbete till vår verksamhet i Norrtälje. Vill du vara med?


Om tjänsten

Hos oss erbjuds du som anläggare ett varierande arbete i ett familjärt bolag. Ditt arbetsområde täcker främst Roslagen samt norra Storstockholm, och vi utför en bred variation av arbeten. I rollen förbereder och färdigställer du mark med ditt team i både stora och mindre uppdrag samt utför grävarbete för nya vatten- och avloppsledningar.

Du ingår i ett sammansvetsat arbetslag men kommer också att jobba självständigt. Vi tror på våra medarbetares kompetens och arbete med frihet under eget ansvar, och hoppas att du är en person som trivs med det. Men du har alltid nära kontakt med såväl kollegor som chefer för att kunna utföra ditt arbete på ett så bra sätt som möjligt.

Låter detta som något för dig? Läs då vidare.

 

Om dig

Vi söker dig som har minst två års yrkeserfarenhet som anläggare och är en person som är uppmärksam, engagerad och har förmåga att tänka logiskt. Du har en problemlösningsförmåga som heter duga, och du drivs av att hitta lösningar där andra ser problem. Du trivs också i en flexibel och föränderlig miljö. Utöver det hoppas vi att du är trygg med att arbeta självständigt men också är en naturlig lagspelare.

Förutom några års yrkeserfarenhet är det meriterande om du har en godkänd gymnasieutbildning inom Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Mark och anläggning eller liknande utbildning, men det är inte ett krav. Vi värdesätter din erfarenhet och att du är rätt person för rollen! Vidare behöver du inneha B-körkort.

 

Om oss

Vi är ett familjeägt företag som startade redan under mitten av 50-talet, och som idag går under namnet Rådmansö Schakt och Transport AB. Vi startade småskaligt med en lastbil för transporter samt leverans av jord och grus från eget upplag. Under åren som gått har vi sakta men säkert byggt upp vår verksamhet i takt med våra uppdrag. Idag har vi en omfattande fordons- och maskinpark med ca 35 maskiner, ett 20-tal lastbilar och närmare 70 anställda.

 

Hur är det att jobba hos oss?

En av våra anläggare berättar om sin tjänst och att det han tycker är särskilt roligt med sin roll är variationen i arbetet.

“Jag jobbar som anläggare hos Rådmansö Schakt & Transport och sökte mig hit på grund av att jag tyckte att det kändes som ett roligt jobb. Här får jag varierande arbetsdagar där jag utmanas och involveras i olika uppdrag där inget är 100% likt ett annat. Tillsammans jobbar vi för att kunden ska känna sig lyssnad på, att vi är proffsiga och känna att vi levererar med hög kvalitet.”

 

Vidare berättar vår kollega vad han upplever är det bästa med Rådmansö Schakt och Transport AB.

“Det är högt i tak i kojan och man känner sig hörd, lyssnad på och får många gånger gehör på saker och ting. Rådmansö Schakt & Transport erbjuder möjligheter att växa som person, utveckla lönebild och man får positiv feedback av sina närmsta chefer.”

”Vi är ett härligt gäng som inte bara löser jobben tillsammans utan även trivs tillsammans på lunchbjudningar, kryssningar och konserter, vilket är några av våra trevliga förmåner. Vi har också våra egna lastbilar, grävmaskiner och annat material. Utöver det får alla jobba utifrån ett väldigt fritt upplägg och så mycket man vill, vilket är väldigt skönt när man behöver anpassa efter något annat i vardagen.”

 

 

Låter det här som en tjänst för dig? Det hoppas vi. Tveka inte, skicka in en ansökan redan idag!