R-CON

Verkstadsarbetare/montör

Norrköping

Älskar du att mecka? Vi söker dig!


Är du en social person som inte kan få nog av att mecka? Vill du jobba på en av Norrköpings fräschaste verkstäder? Då kan rollen som verkstadsarbetare/montör hos oss på R-CON vara drömjobbet för dig.

 

Vad innebär rollen?

Som verkstadsarbetare/montör hos oss kommer du att få hjälpa till med byggnation av pumpenheter. Jobbet är varierande och du kommer att få hugga in i det mesta som vår verkstad har att erbjuda. Du kommer att få jobba i ett härligt team där vi alltid har något att göra.

Som anställd hos oss får du inte bara jobba med ett gäng kompetenta kollegor, du får även jobba i en ljus, härlig verkstad med fönster från golv till tak. Här finns även omklädningsrum med dusch och bastu. Vi erbjuder en årlig hälsoprofilsbedömning och självklart en friskvårdspeng. När du börjar hos oss blir du en i familjen och varje år kör vi både jullunch och sommarlunch med hela teamet.

 

Så här säger några medarbetare om hur det är att jobba hos oss

”Jag är anställd på företagets mekaniska verkstad som montör av sprinklerpumpar. Jag har genom åren varit på olika stationer i verkstaden så som svets, lack, montage och lager. Det speciella idag är att man är kunnig på alla områden och därav kan få varierande dagar med blandade arbetsuppgifter. Det är mycket frihet under ansvar.”

”Både kollegor på verkstaden och på kontoret är lätta att ha att göra med när det kommer till problemlösning och när man behöver bolla idéer mellan varandra. Man får alltid de förutsättningar man behöver för att lösa uppgiften. Jag har möjlighet att påverka och känner mig respekterad av kollegor och ledning.”

 

Vem är du?

Det viktigaste är inte hur erfaren du är inom yrket, vi värdesätter att du är social, självgående och har viljan att utvecklas. Är du nyexaminerad eller tycker du att meck med bilar eller moppar är det roligaste som finns? Perfekt! Då har du precis det driv som vi söker. Du kommer att få all utbildning internt, så oroa dig inte för att du inte kan allt direkt. Det är extra meriterande om du har truckvana/truckkort, men det är absolut inget krav.

 

Vilka är vi?

R-CON grundades 1988 och är idag ett ledande företag inom brandskydd med fokus på konstruktion, tillverkning och försäljning av sprinklerpumpar med tillhörande vattencisterner. System som ger ett effektivt skydd av egendom och som räddar liv. Idag består vi av cirka 35 anställda.

Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.