Ekonomiassistent

Stallarholmen, Strängnäs

Är du ekonom och vill vara med om ett fantastiskt äventyr med oss? Vi hjälper organisationer att kommunicera effektivare med vår webb-tv och streaminglösningar och vi växer så det knakar och behöver dig!


Det är i Stallarholmen i Gula Industrihuset strax utanför Strängnäs där Quickchannels produktutveckling sker, där vår grundare verkar och vår ekonomiansvarig. Och där denna denna
tjänst i första hand är placerad. Vårt andra kontor ligger i Gamla stan, Stockholm, och där arbetar lite mer än den andre hälft av oss, ett gäng i olika funktioner och roller så som sälj, leverans, support, HR och CEO.

Om dig och tjänsten
Vi på Quickchannel söker dig som vill arbeta självständigt med fakturering och har en god förståelse för kassaflöde, resultat och balansrapportering. Har en utbildning inom ekonomi i
kombination med något års erfarenhet av redovisning samt är en fena på Excel. Du är organiserad, noggrann och har möjligheten att prioritera om din dag när annat kommer i
mellan. Du arbetar effektivt och är van vid en deadline-driven, kreativ miljö och förstår värdet i att ha ett tätt samarbete med säljteamet. Då vi är ett litet företag i expansion och har partners och kunder nationellt så som internationellt är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och har en god engelska i både tal och skrift.

Om du är en av oss
Hos oss kommer du få vara en del av ett sammansvetsat gäng med högt i tak. Vara med och fira och planera på våra konferenser och kickoff, vår som höst. Komma in i julstämningen vid det årliga julbordet samt hänga med kollegerna på fredags AW på kontoret. För att vi ska orka med detta utöver allt vad vardagen innebär så har vi självklart även ett bra friskvårdsbidrag att ta del av. Vi tror på utveckling på alla möjliga ledder så har du ambitionen så ger vi dig gärna förutsättningen. Tjänsten är på 50% och hur det är fördelat per vecka kan vi komma överens om.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde omgående/efter överenskommelse.
Har du frågor kontakta Tina Bergdahl, rekryterare, 08-525 23 572 eller Viktor Hedström, CEO, 08-525 23 571

På Quickchannel värderar vi följande egenskaper hos varje individ: Driven, Engagerad, Positiv, Ödmjuk, Hjälpsam och Samarbetsvillig. Stämmer även detta överens med dig? Då vill vi höra från dig redan idag!