Quant Service

Underhållsingenjör el

Karlskrona

Om Quant

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2500 medarbetare världen över.

Är du ansvarsfull, har ett brinnande tekniskt intresse och är ett föredöme när det gäller säkerhet? Då är det här tjänsten för dig!

Vi är ett underhållsteam i Karlskrona som behöver förstärkning av en underhållsingenjör med el- och automationskunskap. I rollen får du möjlighet att arbeta i ett bolag vars kärnverksamhet är underhåll. Där vi tillsammans skapar förbättringsmöjligheter med våra kunder. I rollen finns även utrymme att forma tjänsten.

 

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I tjänsten som underhållsingenjör kommer du att arbeta med komplexa lösningar och förbättringar NKT HVC‘s maskinpark i Karlskrona.

Du arbetar för att öka driftsäkerheten och tillgängligheten i anläggningen. I rollen kommer du att skapa livscykelanalyser och rotorsaksanalys på maskinparken. Ett typiskt uppdrag kan vara att skapa förebyggande elektriskt underhåll på maskinlinjerna eller skapa en plan för obsolete utrustning. Vidare kommer du att upprätta reservdelsbehov, reservdelsplaner, ha ekonomiskt ansvar samt att arbeta med felsökningar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning el samt 5 års erfarenhet inom el, underhåll eller produktions utveckling. Meriterande är en högskoleexamen inom området.

Du har också:

· Erfarenhet inom processindustrin

· Fördjupade kunskaper inom el/ automation.

· Erfarenhet inom underhållsutveckling

· Erfarenhet inom processframtagning och -utveckling

· Uppföljning och resultatredovisningar

· Systemvana från underhållssystem CMMS och Officepaketet

 

Meriterande:

· PowerBI, Sharepoint eller VBA

· Erfarenhet kring projektledning

· Erfarenhet av konstruktion och CE-märkning

 

 

Personliga egenskaper

Med denna roll följer ett ansvar som kräver självständighet och initiativförmåga, då du ska fatta beslut över exempelvis förbättringar och driftsäkerhet. Vidare är du noggrann då arbetet innebär ett ansvar av ekonomisk uppföljning och av leverans till kund.

Du behöver ha lätt för att arbeta i grupp, bibehålla relationer och god kommunikation då du samarbetar nära kund, kollegor och leverantör. Vidare har det ett stort tekniskt intresse då tjänstens huvudområde är underhåll, automation och el.

 

 

Om anställningen

Kontakt

Therese Enberg, HR-chef, 072 226 31 89
Jens Söderström, Underhållschef, 072 711 80 30

Låter det intressant?

Click or drag a file to this area to upload.