Quant Service

Industrielektriker

Karlskrona

Om Quant

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I närmare 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2500 medarbetare världen över.

Vi söker nu två Industrielektriker till vår site i Karlskrona. I rollen får du möjlighet att arbeta i ett bolag vars kärnverksamhet är underhåll, du får också möjligheten att arbeta nära vår kund NKT Cables. Du arbetar tillsammans med en underhållsgrupp som består av bland annat underhållsmekaniker och underhållsingenjörer där vi totalt tolv industrielektriker.

 

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Tjänsten som industrielektriker innebär att utföra

  • Arbeta med felsökning på el- och styrutrustning med hjälp av PLC
  • Installation, reparation och skötsel av elektrisk utrustning
  • Genomföra felsökning med hjälp av PLC-program
  • Arbeta i styrsystem och frekvensomriktare
  • Löpande tillsyn, skötsel och underhåll av installation

Tjänsterna är i nuläget på dagtid respektive 5-skift kontinuerligt. I dagtid ingår det beredskapsarbete samt så kan skiftgång bli aktuellt. Skriv i ditt CV vilken utav skiften du söker.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som relevant utbildning och/eller erfarenhet från processindustrin inom underhåll, el eller automation. Du har färdigheter i användning av både modern och äldre teknik för felsökning. Vidare söker vi dig som har goda kunskaper om elektrisk utrustning samt besitter kunskapen att kunna läsa och förstå elektrisk ritningsläsning. Meriterande om du tidigare arbetat med ställverksservice.

 

Personliga egenskaper

Vi tror att du är tekniskt kunnig och en riktig problemlösare. Du sätter säkerheten för dig och dina arbetskamrater främst och tycker om ordning och reda. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga. Du ser samarbete och kundorientering som de viktigaste framgångsfaktorerna.

 

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Låter det intressant?

Click or drag a file to this area to upload.