Quant Service

HR Business Partner

Ludvika/Falun

Om Quant 

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se hur vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi 2300 medarbetare världen över.

Quant förstärker HR avdelningen med en HR Business Partner med placering i Ludvika alternativt Falun. I Sverige är vi ca 250 anställda, fördelat på tio olika orter. HR står inför en spännande period och är i en digitaliseringsfas av HR-processer. Vi söker dig som gillar utmaningar och förändringar! Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag och var med och utveckla din roll som HRBP hos oss.

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som HRBP kommer du att arbeta med alla delar av HR-området på såväl strategisk som operativ nivå. HR-avdelningen stödjer sitechefer och gruppchefer som finns runtom i landet i dagliga personalfrågor. I rollen säkerställer du att Quants HR-processer bedrivs på ett effektivt sätt inom verksamheten. Utöver detta är lag- och avtalstolkning samt fackliga kontakter en naturlig del av dina arbetsområden. Vidare driver du ett strategiskt utvecklingsarbete samt utformar och implementerar till exempel Performance management och succession planning. HRBP rapporterar till HR Manager Europe och arbetar i ett team av tre HR-funktioner.

Kvalifikationer

Du har en högskoleexamen som personalvetare alternativt annan relevant utbildning. Utbildning på avancerad nivå med inriktning arbetsrätt är meriterande. Du har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, antingen från en liknande roll eller att du har erhållit motsvarande kunskaper från exempelvis en ledande befattning. Du har god systemvana av att arbeta i HR-system och Office-paketet. Då verksamheten arbetar inom flera kollektivavtalsområden är du bekväm i att tolka och förstå olika avtal.

Personliga egenskaper

Du är självgående med förmåga att prioritera och organisera det egna arbetet. Vidare har du förmåga att jobba med såväl stora processer som detaljer och att hitta balansen mellan strategiskt och operativt arbete. Rollen förutsätter en god samarbetsförmåga tillsammans med chefer, medarbetare och fackliga representanter. Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska och uppskattar en snabbväxande internationell miljö.

Om ansökan 

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2020.

Kontakt

Terese Riddar, HR-chef
Mobil: +46 72 226 31 89

Låter detta intressant?

Click or drag a file to this area to upload.