Puts & Tegel

Murare

Örebro

Nu söker vi en erfaren murare

Du är en engagerad, flexibel och driven person som har tidigare erfarenhet av fasadmurning. Du trivs att arbeta i grupp och har god laganda och känsla för kvalité. Du känner dig nu dessutom redo för att anta en ny utmaning och vill utvecklas inom ditt hantverk. Låter det här som dig? Perfekt! Då kan vi vara arbetsplatsen för dig!


Om tjänsten

Puts & Tegel är en stor aktör inom branschområdet som arbetar utifrån att ingenting kan ersätta ett gediget hantverk. Ingen murning är för svår för oss och vi söker nu en erfaren murare på heltid i Örebro som tycker precis som vi! I tjänsten kommer du arbeta med att mura stommar samt ytter- och innerväggar, liksom arbete med tegel och block men också genomföra mer spektakulära murningsarbeten. Du kommer arbeta brett med olika typer av arbeten och ingå i en organisation med tydliga strukturer och rutiner, tillsammans med professionella och kunniga kollegor. Visst låter det bra?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi följer kollektivavtalade lönenivåer och tillämpar ackordmätning på våra entreprenader.

 

Om dig

För att trivas i rollen som murare hos oss tror vi att du är en person som är positiv, noggrann och drivs av att utvecklas i ditt hantverk. Du är van vid att arbeta självständigt och har alltid ett noggrannhetstänk i bakhuvudet när du arbetar. Vi hoppas att du är en social person som är en fena på att samarbeta och tycker att det är roligt att jobba tillsammans med kollegor.

Du har med fördel yrkesbevis alternativt motsvarande erfarenhet inom yrket med inriktning mot fasadmurning. Vi ser även gärna att du har B-körkort samt att du är flexibel med arbetstider och har möjlighet att jobba på traktamente.

 

Om oss

Puts & Tegel grundades år 1970 och bestod från början av vår grundare, Hans Axelsson, och en anställd till att vi idag består av drygt 100 personer inom organisationen, med hela Mälardalen och Värmland som arbetsfält.

Vi behärskar allt inom puts och murning och vi har lång erfarenhet av arbete med traditionella hantverksmetoder och klassiska material. Vi tycker om uppdrag som utmanar vår yrkesskicklighet. Det kan handla om spektakulära murningsarbeten och komplexa kulturrenoveringar. Inspirerande uppdrag som kräver högsta möjliga kompetens inom kulturvård och som ger oss möjligheten att vara med och bevara våra vackra kulturbyggnader och det svenska kulturarvet.

 

Hur är det att jobba hos oss?

Albin Axelsson, en av våra murare, berättar om varför han började arbeta på Puts & Tegel.

 

“Valet av firma var självklart då det var min farfar som startade Puts & Tegel för 51 år sedan. Bolaget är väldigt familjärt i sin kultur och här bryr man sig om anställda. Dessutom får vi arbeta mycket med frihet under ansvar och det passar mig jättebra”.

 

Vidare berättar Albin om hur han upplever sammanhållningen och stöttningen i sitt team.

 

“Det bästa med teamet är grabbarna på plats, de man jobbar med. Vi har roligt tillsammans och även om vissa projekt kan kännas motiga är det skönt att ha någon att prata med. Jag tycker även att vi har bra stöttning från våra chefer. Är det problem så kan man bolla med dem och komma fram till bra lösningar”.

 

Låter det här som något för dig? Vi hoppas då att du vill bli en del av oss! Tveka inte – skicka in en ansökan redan idag!

Click or drag a file to this area to upload.