Produktionschef

Profilplåt i Järbo söker ny Produktionschef!

Vill du inspirera och leda ett av plåtindustrins marknadsledande företag? Motiveras du av att vidareutveckla både produktion och medarbetare? Perfekt, då kan vi ha rollen för dig!


Om tjänsten

Som vår nya produktionschef erbjuds du ett roligt, utvecklande och varierande arbete. I din roll kommer du ha ett övergripande ansvar för produktionen vad gäller drift, planering och utveckling för att se till att vi uppfyller våra mål om att erbjuda kostnadseffektiva och enkla lösningar till våra kunder. Du kommer också att ingå i ledningsgruppen för Profilplåt och ansvara för att arbetet utförs på ett produktivt och effektivt sätt. I denna spännande roll får du vara med och påverka flera delar av verksamheten! Visst låter det spännande?

Mer specifikt kommer du att:

 • Underhålla och vidareutveckla produktionsflödet
 • Arbeta med förbättringsarbete vad gäller produktionstakten
 • Analysera och planera vårt resursbehov utifrån orderprognos
 • Uppdatera och forma beredningar
 • Både skapa och lägga rätt parametrar i produktionsgrupperna och på artikelnivå
 • Klassa artiklar som tillverkning, lagerförd, lego eller köpt artikel
 • Sätta parametrar på artiklar
 • Sätta rätt kvantitet, pris, ställ och stycktider på plåt
 • Skapa och placera artiklar på bestämda lagerplatser
 • Hantera och förbättra interna avvikelser
 • Upprätta policy och hantera avvikelser samt arbeta med tids-policy och övriga dokument

Inte helt övertygad ännu? Fortsätt läsa för att se vad vi önskar att se hos dig!

Om dig

Vi är intresserade av att se vem du är! Våra förhoppningar är att du, precis som oss, trivs att arbeta med människor där du får dina medarbetare att växa och känna engagemang. För att vara framgångsrik i rollen som produktionschef ser vi gärna att du trivs i ledarrollen och jobbar såväl kreativt som lösningsorienterat. Du är en relationsskapande och kommunikativ person som får laget att lyfta till en ny nivå! Vidare ser vi gärna att du är en strukturerad och självständig person som med fördel trivs att arbeta med frihet under ansvar.

Om oss

Profilplåt är ett lego-tillverkningsföretag som stansar, bockar, svetsar och monterar plåt, där vi också bedriver egentillverkning av det mesta som monteras. Med kundens behov i fokus är kvalitet och hög servicegrad de ledord vi lever efter! I dagsläget är vi runt 40 anställda som arbetar i Järbo, mer specifikt i Yllefabrikens lokaler, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Vår historia startade dock 2003 när vår VD Per Norling grundade företaget. Med flera år på nacken är vi idag ett marknadsledande företag med lång erfarenhet inom branschen och som flertalet gånger kammat hem titlar som Framgångsrikt företag och Årets gasell. Hos oss väntar därmed ett engagerat och drivet team som väntar på att du ska bli vår nya medlem!

Har vi fångat ditt intresse? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!