Pontarius

Seniora jurister

Pontarius Law söker seniora jurister med erfarenhet inom entreprenad, upphandlingsrätt eller allmän fastighetsrätt

Pontarius AB är en samhällsbyggnadskonsult med en passion att förbättra företags och organisationers verksamhet, tjänster och produkter. Pontarius AB är specialist inom teknik, juridik och finans med fokus på fastighet och anläggning och verkar i ett flertal branscher, bl.a. flyg, väg, hamn, VA och energiförsörjning. Pontarius AB verkar över hela Sverige och även i viss omfattning internationellt.

Med ett unikt synsätt arbetar Pontarius Law nära olika kompetenser från flera olika områden för att erbjuda bredast möjliga stöd till våra kunder. Det innebär att jurister jobbar sida vid sida med ingenjörer, arkitekter, ekonomer i våra projekt, från tidiga planskeden, finansiering, projektering, upphandling, entreprenadfas, driftfas till avvecklingsskede. 

Pontarius Law har kontor i centrala lägen i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även andra orter runt om i landet. Placering anpassas utifrån dina förutsättningar.

Vi har under några år byggt en plattform med juridiska ramavtal med ett antal statliga, kommunala och landstingsstyrda  organisationer och bolag. Pontarius AB har även byggt upp ett robust samarbete med en mängd återkommande kunder i Stockholm och övriga landet där Pontarius Law medverkar. Vi är i dag 6 jurister och en paralegal och vi har erfarenhet från advokatbyrå, bolag och domstol. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar som ständigt växer organiskt i den riktning och takt vi själva väljer. Vi brukat säga att vi arbetar med Legal Management och tror mer på lösningar än process. I de fall det inte går att undvika bistår vi givetvis även med sådant stöd. Vi tror att vi med vårt sätt att arbeta har en viktig roll att spela och att vi kan och vill fortsätta växa. För att kunna möta upp till spännande förfrågningar samt fortsätta utveckla vår verksamhet kommer vi behöva bli fler kloka kollegor.

Vi söker nu seniora jurister med ett antal års erfarenhet inom entreprenad, upphandlingsrätt eller allmän fastighetsrätt gärna med erfarenhet från tvist. Vi ser gärna att du är intresserad att arbeta i team men att du även är beredd att ta egna initiativ för att möta våra kunders behov. Att vara intresserad av att leda yngre kollegor i den löpande rådgivningen är ett plus.

Vi ser fram mot att träffa dig för att berätta om de fina möjligheter vi har att erbjuda dig. Vill du veta mer hör av dig direkt till Joachim Pikwer, Chefsjurist

070-950 53 34 

joachim.pikwer@pontarius.com

Besök oss gärna på vår hemsida www.pontarius.se för att se vilka andra affärsområden som vi är verksamma inom, eller för att skicka in en intresseanmälan.

Ansökan

Click or drag a file to this area to upload.