Pontarius

Projektörer, uppdragsledare och landskapsarkitekter

Jönköping

Jönköpingskontoret söker projektörer inom Väg/Mark, VA, El, Flygplats samt Landskapsarkitekter

Pontarius är en samhällsbyggnadskonsult med en passion att förbättra företags och organisationers verksamhet, tjänster och produkter. Vi verkar i ett flertal branscher och på många geografiska marknader i Sverige och utomlands. I Sverige har vi kontor i 8 städer och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Pontarius Jönköpingskontor är nu inne på sitt åttonde år. Vi är idag 14 personer och består av en skön blandning av Ingenjörer och Landskapsarkitekter, kvinnor och män och antal års erfarenhet. Vi sitter i fina öppna lokaler på Södra Strandgatan med fönster åt tre väderstreck och med utsikt över bland annat Rådhusparken, Kanalen och Hoppets Torg.

Under de åtta åren så har vi byggt upp ett bra samarbete med flera återkommande kunder i Jönköping och i närområdet. Vi har ramavtal inom flera teknikområden med många av kommunerna i regionen, bla med Tranås, Mullsjö, Eksjö, Nässjö, Ulricehamn och Jönköpings Kommun där vi ligger etta på ramavtal inom Mark och Gatuprojektering. För att kunna tacka ja till alla roliga och utmanande förfrågningar som kommer så behöver vi helt enkelt bli fler.

 

Tjänsterna vi söker nu är

  • Projektörer och Uppdragsledare Mark/Väg/Gata
  • Projektörer och Uppdragsledare VA
  • Projektörer och Uppdragsledare EL, både yttre el och el i byggnad.
  • Landskapsarkitetekter

 

Vi söker i första hand dig med några års erfarenhet. Du är lätt att samarbeta med och är kreativ samt har en god kännedom om de vanliga projekteringsverktygen. Programvaror vi arbetar med är tex Civil 3D Naviate, Trimbles Novapoint-moduler, Adobe CS, 3DS Max, Magicad och Autoturn. Du kommer att få arbeta med hela kedjan från utredningar till bygghandlingar. Våra projektgrupper består ofta av kollegor både från andra teknikområden och andra kontor inom Pontarius. Vi erbjuder möjlighet att jobba med uppdrag i hela Sverige. Utöver uppdrag åt kommuner så har vi som kunder idag bland annat Trafikverket, Swedavia, Fastighetsbolag, Landsting och Entreprenörer. Vi har en IT-struktur som möjliggör en flexibel arbetstid och mobil arbetsplats. Vi är alla i olika faser i livet och Pontarius försöker anpassa arbetet så att det synkar med dessa. Väl inne på kontoret så kommer du ha din egen plats.

 

Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Tycker du om att bygga företag så välkomnas sådant engagemang också. Du kan då ges möjlighet att tillsammans med kontorschefer och vd fortsätta utveckla Pontarius både lokalt och nationellt.

 

Vill du veta mer så kom gärna förbi Södra Strandgatan 3 på en fika eller kontakta oss på annat sätt. Är det sol så tar vi kaffet på terrassen mot söder och Munksjön. Vi ser fram mot att träffa dig för att berätta om de fina möjligheter vi har att erbjuda dig.

Björn Westerström, bjorn.westerstrom@pontarius.com, 070 699 21 14 eller

Markus Ottosson, markus.ottosson@pontarius.com, 070 844 01 69

Intresserad av tjänsten? Sök nedan. Om du är intresserad av liknande tjänster på våra övriga kontor, skicka en intresseanmälan till karriar@pontarius.com. Besök gärna vår hemsida för att se vilka andra affärsområden som vi är verksamma inom.

 

Ansökan

Click or drag a file to this area to upload.