Platsa

Inköpare sökes till HISAB

Göteborg

Har du idag en roll som samordnare för hela leveranskedjan med ett helhetsansvar inom lager, logistik och inköp? Värdesätter du en arbetsgivare där det finns stora möjligheter för utveckling både i bolaget och koncernen?

Vi på Platsa har fått möjligheten att rekrytera en Inköpssamordnare till vår kund HISAB, Hisingens Industri- och Skeppsservice AB. En roll där du erbjuds mycket frihet under ansvar och möjlighet att vara med att utveckla och förbättra processer inom leveranskedjan. Kanske är det dig vi söker? Läs mer om rollen och ansök redan idag.


Företaget

HISAB- Hisingens Industri- och Skeppsservice AB är en komplett leverantör av avancerade stål- och rörkonstruktioner. I samarbete med Göteborgs varvs- och byggindustri har HISAB under årtionden utvecklat kunskap och kompetens för att motsvara dagens högt ställda krav. Idag projekterar, konstruerar och levererar de till kunder med behov av nytillverkning, ombyggnation och reparationer av det mesta inom fartyg, industrianläggningar, raffinaderier samt broar och byggnader. Huvudkontoret och verkstad är beläget på Hisingen i Göteborg. HISAB är kvalitets- och miljöcertifierade. Som anställd på HISAB, som är en del av bolagsfamiljen TopRight, finns stora utvecklingsmöjligheter och bra personalförmåner. Med rätt inställning, driv och vilja kan du växa både inom bolaget men också i koncernen.

Tjänsten

Som Inköpssamordnare har du ett ett helhetsansvar för att samordna hela leveranskedjan (lager, logistik, frakter samt inköp) och se till att processer fortlöper som överenskommet. Du kommer löpande att utveckla lagerhanteringsprocesser och hantera inköp av varor och tjänster som krävs för att möta efterfrågan. Du håller en nära dialog till övriga avdelningar och har koll på det mesta. Arbetsuppgifter som bland annat ingår i rollen:

 • Ha god insyn av hela leveranskedjan och hantera eventuella justeringar.
 • Löpande dialog med leverantörer för att kontinuerligt kontrollera pris, fraktavgift och leveransdatum.
 • Upprätta inköpsorder utifrån behov.
 • Hålla en tät dialog med produktionsteamet och eventuellt göra justeringar.
 • Löpande upprätta fullständiga kvalitets- och avvikelserapporter.
 • Granska leverantörsfakturor och hantera eventuella felaktigheter skyndsamt.
 • Uppdatering av lagersaldo, materialkostnader samt hålla koll på andra uppkomna kostnader.

Förutom en varierande arbetsroll med stora möjligheter att påverka, erbjuds du bra personalförmåner så som tjänstebil, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Tjänsten är heltid med placering i Göteborg, arbetstiderna är i huvudsak kl. 7-16 med viss flex.

Om dig

Vi söker dig som brinner för att ha ett totalansvar och samordna allt vad gäller leveranskedjan. Du trivs att ha en koordinerande arbetsroll där du har möjlighet att påverka och utveckla nuvarande processer och rutiner. Du har lätt för att prioritera vad som behöver fullt fokus och samtidigt hålla i gång flera saker samtidigt, utan att tappa kvalitet. Du har lätt för att kommunicera och har förmågan att anpassa din kommunikation beroende på mottagare. Du trivs att arbeta i en miljö där det är högt tempo, snabba beslut och god gemenskap.

Krav

 • Högskoleexamen inom närliggande område
 • 1-3 års erfarenhet från liknande roll inom tillverkning
 • Microsoft Office
 • Pc-operativsystem
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande

 • Erfarenhet från affärssystem

Kontakt

Namn: Evelina Löfberg

Epost: evelina.lofberg@platsa.se

Telefon: 0733-28 18 60

Villkor

Anställningsform: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Lönevillkor: Fast

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-10-17

Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan kompletteras med vid ett senare tillfälle.
Click or drag a file to this area to upload.
Detta kan kompletteras med vid ett senare tillfälle.

I den här rekryteringen har HISAB valt att samarbeta med Platsa AB. Alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare, Evelina Löfberg (evelina.lofberg@platsa.se)