Vill du tjäna pengar?

Göteborg

Varför Pinscher Media?

Vill du att varje dag skall vara den andra lik? Vill du tjäna ”lagom” med pengar? Vill du bara sitta av din sitta av din arbetstid fram till helgen? Vänligen läs inte denna annons, då är du inget för oss.

Vill du istället ha möjlighet att tjäna pengar, jobba i ett härligt team med kända varumärken? Då har du hittat hem. Mitt i centrala Göteborg erbjuder vi dig möjligheten att jobba med Göteborgs vassaste säljorganisation. Hos oss kommer frodas i en miljö av optimistiska och otroligt kompetenta människor som kommer dra ut det bästa du har inom dig!

Din roll

Här vill vi att du mår bra, har roligt och säljer som bara den. Hur du säljer, via telefon, via email eller bokade kundmöten är upp till dig och vår säljchef.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en glad och positiv människa som har viljan att driva dig själv att bli bättre. Har du erfarenhet av försäljning är det bra men ännu viktigare är det att du är dedikerad till att lära och utmana dig själv. Vi vill att du kommunicerar obehindrat på svenska och är lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig

En dynamisk kreativ arbetsmiljö ett stenkast från Avenyn. Möjlighet att själv styra din lön ut efter prestation. Arbetstiderna är 08.00 -16.00 mån-torsdag och 08.00 – 15.00 på fredagar.

Hos oss får du ta del av säljtävlingar, sociala aktiviteter och vara med att bygga vidare på en redan grym organisation.

Är du vår kommande medspelare?

Har du frågor om tjänsten, kontakta Pinscher Medias försäljningschef David Graf, david@pinschermedia.se alternativ ring på 0737-842646


Pinscher Media AB är ett säljbolag med personer bakom som har drygt 50 år erfarenhet av annonsförsäljning och diverse chefsroller på bl.a. Expressen. Vi jobbar idag mot varumärken som Expressen/GT/Kvällsposten print som digitalt, Aftonbladet, BK Häcken, Sävehof, Facebook, Instagram, Lysekil Womens Match, Svensk Fastighets Förmedling, IFK Göteborg m.fl.

Är det en ”match”? Då vill vi höra från dig!