Säljare till Pinscher Media

Är du vår nästa stjärnsäljare?

Du är tävlingsinriktad och drivs av känslan att vinna. Du vill utvecklas och letar ständigt efter nya utmaningar. Du söker nu efter nästa steg i din karriär – du är redo att satsa. Känner du igen dig? Då kan du vara vår nästa stora stjärnsäljare. Vi på Pinscher Media söker nu en driven och målinriktad säljare till vårt skickliga team.


Om tjänsten

Som säljare hos Pinscher Media kommer du att ansvara för både nya som befintliga kunder, med siktet inställt på att hitta lösningar utifrån deras marknadsföringsbehov. Försäljningen driver du främst via telefon och digitala möten. Det är en spännande och utmanande tjänst som ger dig stora möjligheter att utvecklas och växa i din roll som säljare.

Om dig

Vi söker dig som brinner för att vinna. Med stor entusiasm antar du varje utmaning med ett leende och du är aldrig riktigt nöjd förrän vinsten är hemkammad. Med minst ett års säljerfarenhet, alternativt ett diplom från säljutbildning, är du trygg i din roll som säljare. Du tror på dig själv och din förmåga att sammanföra köpare och säljare. Att du dessutom har goda kommunikativa förmågor, i både tal och skrift, samt goda datorkunskaper gör att du vågar ta dig an nya säljutmaningar på ett självsäkert sätt. Vidare delar du gärna med dig av din kompetens och erfarenhet till ditt team och du förstår att alla personer är viktiga nyckelspelare för företagets framgång. Tillsammans skapar ni framtidens försäljning.

Vad erbjuder vi?

  • Fast lön + ett attraktivt provisionssystem.
  • Ingå i ett team om 10 personer.
  • Fantastiska arbetstider: Mån- tors. 09.00 – 16.00. Fredag 09.00 – 15.00
  • Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.
  • Sitta ett stenkast från Avenyn

Om oss

Pinscher Media AB har funnits i 6 år och är ett säljbolag i Göteborg med personer bakom som har drygt 50 års erfarenhet av försäljning inom media. Vi jobbar idag mot GT, Aftonbladet, Svensk Fastighetsförmedling, Erik Olsson, Sankt Jörgen Park, RIK Handboll, IFK Göteborg, Göteborgs Golfförbund, IK Sävehof, Expressen, Kvällsposten, Partille Cup, Von Braun m.fl.

Letar du efter din nästa utmaning?

Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss snarast. Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från framtidens stjärnsäljare!

Click or drag a file to this area to upload.